Historiske Lazy Ducks

Lindeberg Lazy Ducks satte trolig norsk rekord i helga, da de rundet 200 kamper på rad i 3. divisjon.

Lindeberg: Jeg har i alle fall aldri hørt om noe liknende, sier Kjetil Eriksen i Lazy Ducks.
Innebandylag har ofte som vane å opptre som heislag i divisjonssystemet, men for Lazy Ducks har stabilitet vært et nøkkelord. Klubben, som ble stiftet i 1991, har hatt sin plass i 3. divisjon helt siden oppstarten.

Nye t-skjorter

Siden den gang har klubben hatt mange forskjellige motstandere å bryne seg på. En rekke av klubbene som var med i Lazy Ducks" første sesong er til og med blitt historie med årene. Lazy Ducks vet imidlertid å feire seg selv, og klubben trykket like gjerne opp t-skjorter for å feire jubileumskampen som ble spilt på bortebane mot Drøbak/Frogn i helga.

Avgjorde sent

Selve kampen gikk også glimrende for Lazy Ducks. Laget kunne til slutt juble for en knapp 10-9-seier. Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen, men Lazy Ducks jobbet seg opp i en tremålsledelse ti minutter før slutt. Riktignok maktet Drøbak/Frogn å hente inn ledelsen til gjestene, men det skulle likevel bli jubilantene som jublet høyest.
To og et halvt minutt før slutt satte Kjetil Eriksen inn scoringen som sikret seier, da han satte et håndleddsskudd opp i nettaket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.