*Nettavisen* Nyheter.

Hjalp fotgjenger på vei til Drammen

Fra Ekebergtunnelen hadde mannen tenkt til å gå til Drammen. Foto: FOTO: Drammen kommune

Politiet får mange rare oppgaver. Onsdagskvelden måtte de hjelpe en mann som skulle til Drammen – til fots.

VÅRT DISTRIKT: Det var klokken 23.40 onsdag kveld politiet fikk melding om en trafikksak i Ekebergtunnelen. En mann gikk i veibanen.

En patrulje fikk kontakt med den 51 år gamle mannen da han var på vei inn mot Bjørvikatunnelen.

– Han var ikke ruset, men nok ikke helt klar, sier Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Til politiet fortalte han at han var på vei til Drammen , og dit skulle han gå – først gjennom tunnelene.

Han ble geleidet til toget på Oslo S.

Men det var også andre mer vanlige oppgaver for politiet sist uke.

Tatt med narkotika

Tirsdag formiddag ble to menn (19 og 32 år) stoppet på T-banen på Bøler. Den eldste hadde litt narkotika på seg. De er ikke kjent av Manglerud-politiet fra før.

Innbruddsalarm

Like før midnatt tirsdag fikk politiet melding om innbruddsalarm i Solbergliveien på Oppsal. Politiet fikk kontakt med huseier som ikke forsto hvorfor det ulte. Årsaken var teknisk feil.

Beruset sjåfør

Klokken 01.37 natt til torsdag stoppet politiet en bil i Sørliveien på Klemetsrud. Sjåføren, en 47 år gammel mann, var beruset. Han ble kjørt til sentralarresten.

Tatt med kniv

Politiet stoppet natt til torsdag en mann i krysset Enebakk-veien/Byggveien på Ryen. Han hadde kniv på seg. Han hadde også en sykkel han ikke kunne forklare eiendomsforholdet til.

Han ble innbragt og anmeldt.

Tatt med narkotika

Politiet kontrollerte litt før klokken 04 natt torsdag en bil på Shell-stasjonen på Kastellet. En 27 år gammel kvinnelig passasjer hadde narkotika på seg og ble kjørt til sentralarresten.

Tok skiltene

Torsdag morgen stoppet politiet en bil i Plogveien på Manglerud. Den ble avskiltet på stedet på grunn av at det ikke var betalt forsikring og den var ikke vist til EU-kontroll.

Lav kabel

Torsdag klokken 14.20 måtte politiet sperre Kampheimveien på Oppsal av sikkerhetsmessig årsak. En strømførende kabel hadde falt ned og hang helt nedpå veibanen.

Slåsskamp

Klokken 17.27 torsdag ettermiddag fikk politiet melding om slåsskamp mellom flere gutter på Bjørnholt skole.

Da en politipatrulje kom til stedet 9 minutter senere, var kampen over og guttene borte.

Ville ikke betale

Natt til fredag kom det melding til politiet fra en taxi. Sjåføren hadde kjørt en kvinne til Libakkfaret, men hun ville ikke gjøre opp for seg. Da politiet kom til stedet, kom kvinnen på bedre tanker og betalte regningen.

Uten førerkort

Politiet er med jevne mellomrom innom bensinstasjoner i distriktet. Natt til fredag var en patrulje på Shell på Bekkelaget/Mosseveien. Der sto en bil med sjåfør uten førerkort. Den 25 år gamle mannen ble anmeldt, og bilen ble parkert og avlåst inntil en annen kunne komme og hente den.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.