RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjelp politiet

Det er første gang vi på lederplass oppfordrer våre lesere å hjelpe til å løse en drapssak. Knivdrapet i garasjeanlegget på Hofftunet har skapt utrygghet i området, fordi ingen kan si noe om motivet for ugjerningen. Det er heller ingen øyenvitner som har meldt seg. Uvissheten rundt drapet gjør at vintermørket virker mer truende enn tidligere for dem som bor i området.

Politiet mener drapet skjedde mellom klokken 16.00 og 16.30, torsdag 18. desember. Har du sett eller hørt noe du kan sette fingeren på og som du tror kan være til hjelp for etterforskningen? Var det bevegelser i området du reagerte på? Så du kjøretøyer eller gjenstander som kan være av interesse. Politiet er også interessert i observasjoner dagene før og etter drapet. I saker hvor politiet står uten konkrete spor er publikum ofte den store detektiven.

De siste månedene av 2008 ble også dyster for mange næringsdrivende i Oslo vest. I november og desember tikket det nesten daglig ut meldinger om forretninger som ble utsatt for sjokkbrekk og ran. På Røa opplevde vi både brutale innbrudd og ran. Flere steder på Skøyen og Sjølyst knuste tyver alt på sin vei for å stjele med seg dyre varer. Sportsbutikker, gullsmed og matbutikker ble robbet. Igjen sto frustrerte og fortvilte butikkeiere. Det som skulle være en normal arbeidsdag, ble i stedet en dag med opprydning og reparasjoner. Dyre sådan. I en periode hvor økonomiskruen skrues enda hardere igjen, er innbrudd, ødeleggelser og høye egenandeler det siste man trenger. Og for dem som blir utsatt for ran vil den skremmende opplevelsen sitte igjen i bakhodet lenge. Mange blir uoppklarte og politiet ber om hjelp fra publikum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere