RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjelpsomme og snille tvillinger

Tvillingene Sandra Mathilde og Linea Emma Höglund vant Høyenhall skoles prestisjetunge Vaktmesterpris. Prisen ble delt ut av Idol-kjendis Alejandro Fuentes.

Høyenhall: For 22. gang ble Vaktmesterprisen delt ut på Høyenhall skole. Årets vinnere ble tvillingene Sandra Mathilde og Linea Emma Höglund i 10a. Skolen klarte ikke å skille tvillingene fra hverandre og derfor fikk begge utdelt den prestisjetunge prisen.

– Jeg kan ikke fatte at vi vant prisen, vi er bare snille og hjelpsomme av natur. Det var utrolig morsomt at det var Alejandro som delte ut prisen, forteller tvillingene som begge fikk klem av Idol-kjendisen.

Jubelbrus

Høyenhall skole legger stor vekt på å hemmeligholde prisutdeleren helt fram til utdelingen. Spenningen var derfor stor og forslagene mange blant elevene i minuttene før årets utdeler entret aulaen. Jubelen sto i taket da Alejandro Fuentes (18) kom inn bakdøren og gikk ned midtgangen mellom de 600 elevene fra 1. til 10. klasse.

Alejandro Fuentes er kjent fra fjorårets Idol-runde og har nylig gitt ut albumet "Diamonds Or Pearls". Før prisen ble delt ut fremførte han David Grays "Sail away" for de begeistrete elevene.

Høyenhall skoles Vaktmesterpris er unik i sitt slag. Prisen går til elever i tiende klasse som gjennom de tre årene på ungdomstrinnet har vist positiv atferd, sagt ifra når andre gjør noe galt, bidrar positivt til fellesskapet, er hjelpsom, snill og omtenksom mot medelever.

– Prisen skal være en oppmuntring til å skape et godt miljø på skolen, forteller rektor Dag Eriksen.

Prisen henger høyt blant elevene og konkurransen er beinhard.

– Det er en kjerne på 7-8 aktuelle kandidater, vinneren skal virkelig være perfekt for å nå helt til toppen, sier vaktmester Erik Lund.

Autografjegere

– Vi er positive, prater med alle og kommer på skolen hver dag. Vi mener vi er med på å skape et godt miljø på skolen, sier Sandra Mathilde og Linea Emma Höglund.

Etter prisutdelingen var det hysteriske tilstander i aulaen da elevene prøvde å få autografen til Alejandro Fuentes. Den populære sangeren skrev så blekket sprutet og måtte til slutt få hjelp av rektor og vaktmester til å komme seg ut av aulaen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere