Hjem for de velstående

Det blir nok med drømmen om egen herregård for folk flest. Lille Borgen i Tuengen Alle 4 er til salgs Pris: 30 millioner.

Vinderen: - Vi har hatt rundt femten på visning. Det er ikke så rart, det er jo det mest nydelige stedet på Vinderen, sier advokat Tom E. Johnsen i Sem og Johnsen eiendomsmegling, som har fått i oppdrag fra eier Carl Astrup å selge det majestetiske huset.
I litt over en uke har herregården på Vinderen ligget ute for salg. Man skulle tro prisen skremte bort de fleste, men interessen har vært stor.
- Vi har tro på at den taksten vi har satt er realistisk, og regner med å få solgt til prisantydning, sier Johnsen.
Den bevaringsverdige eiendommen er gamle Lille Borgen gård. Den opprinnelige eiendommen var på 80 mål og omfattet det som i dag er Vinderen. I dag er tomten kraftig redusert, men på 3,3 mål har man fortsatt god plass til å boltre seg. Eiendommen består av et hovedhus med praktikantdel og sidebygning. Hovedhuset er på hele 396 kvadratmeter med en overbygget veranda på 12 kvadratmeter.
Herregården ble bygget i 1830 og har hatt samme eier siden 1930- tallet. I 1991/92 ble hovedhuset renovert og inneholder blant annet tre stuer, fire soverom og to bad.
Målgruppen blant kjøperne er velstående barnefamilier, men det er ifølge Johnsen vanskelig å si hvor lang tid det kommer til å ta før gården er solgt.
- Kjøperen kan like gjerne godt komme på et tidlig tidspunkt som senere, men vi regner med å få solgt før sommeren, asvlutter han.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.