RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barn flest storkoser seg med ski eller aking, slik som disse tre jentene.
Barn flest storkoser seg med ski eller aking, slik som disse tre jentene.

Hjemme i vinterferien?

Fortvil ikke, Oslo er stappfull av ulike aktivitetstilbud for hele familien.

OSLO: Om du trodde at du måtte til hytta i år for at ungene skulle få kose seg tar du skammelig feil.

I hovedstaden er det nemlig noe for en hver smak, enten du liker å stå på ski, skøyter, snowboard eller ake.

Aking er for alle

En av de mest kjente akebanene i Oslo er Korketrekkeren, men det anbefalles ikke å ta med veldig små barn, i og med at dett er en løype med stor hastighet og til tider uforsiktige kjørere.

Da kan du i stedet ta kjelken eller akebrettet med til Damefallene, Ola Narr eller Griser'n på Lambertseter, for å nevne noen av mulighetene. I tillegg har også frognerparken et hav av muligheter med fine skiløyper og morsomme akebakker for både store og små.

Har du lyst til å trikse med snøbrett eller twin tips-ski, kan du øve deg – eller imponere – i jibbeanlegget på Nedre Foss ved Akerselva. Er slalom mer din greie er tryvann skianlegg åpent hele ferien med fine bakker for hele familien.

Fra skøyter til svømming

Om det ikke frister med ski på beina kan du alltids prøve skøyter. Spikersuppa på Nationaltheatret er et ypperlig valg, og om du vil har litt større plass å boltre deg på finnes det mange ander skøyterbaner som for eksempel Nedre Bekkelaget skole, Brenna ballplass, Treskeveien idrettsplass, Grünerhagen og Kampen park (2 isbaner).

Og når muskler er stive og støle etter uteaktivitetene kan du avslutte ferien med et besøk til flere av byens bad, både Tøyenbadet, Furuset og Bøler bad er åpne for alle i hele vinterferien.

For mer info kan du gå til www.friluftsetaten.oslo.kommune.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere