RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjertebank på Sogn


gave fra ungdommen: Charleen Furulund, Sogra Soltani og Stian Bredby (til høyre) ga hjertestarter til politiet og ble belønnet med blomster fra Terje Hovdal ved Majorstua politistasjon.
gave fra ungdommen: Charleen Furulund, Sogra Soltani og Stian Bredby (til høyre) ga hjertestarter til politiet og ble belønnet med blomster fra Terje Hovdal ved Majorstua politistasjon.
Som takk for godt samarbeid overrakte Sognelever hjertestartere til den forebyggende enheten ved Majorstuen Politistasjon.

SOGN: Agnes Svendsen ved Sogn videregående skole sa Majorstuen Politistasjon var et klart førstevalg da de skulle velge hvem som skulle få de to hjertestarterne, verdt 45.000 kroner hver.

– Vi vil fremheve at politiet er noe positivt her på Sogn nå, i motsetning til før hvor de kun var fobundet med negativitet.

Del på Facebook

Økt trivsel

Tall fra årets elevundersøkelse viser økt trivsel og mindre frafall blandt elevene. Tredjeklassingene og hjertestarterutdelere Sogra Soltani og Charleen Furulund sier de trives veldig godt på Sogn, og at de har merket en miljøforandring de siste årene.

Politiførstebetjent Terje Hovdal fra Majorstuen politi var veldig takknemlig for hjertestarterene.

– Privilgert

– Vi føler oss veldig priviligerte og beæret over å ha fått disse, sa han.

Alexander Pettersen, som koordinerer miljøgruppen på Sogn, sa at gruppen aldri ville klart å forbedre miljøet på Sogn så mye som de har uten å ha Majorstuen Politistasjons forebyggende enhet der til å hjelpe til når det trengs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere