RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hjertelig underholdende


Michelle Purvis er underholdende av natur og elsker å jobbe med det. Men å holde seg til en sjanger vil hun ikke. Hun har mye hun vil vise.
Michelle Purvis er underholdende av natur og elsker å jobbe med det. Men å holde seg til en sjanger vil hun ikke. Hun har mye hun vil vise.
Hun har tatt Norge med storm gjen-nom Dansefeber, Svindlere med stil og Melodi Grand Prix. Frogners Michelle Purvis (22) er alltid nervøs når hun skal underholde.

FROGNER: 22-åringens øyne gnistrer når hun snakker om underholdning. Med sin grønne te i hånden forteller hun om hvordan hun misliker at folk setter andre i bås, folk som er negative når en artist går flere veier.

Jeg hater dem som tenker sånn. Da lever de et forenklet liv. Underholdning er min lidenskap! Jeg elsker det! Uten dansen og musikken hadde jeg blitt deprimert. Jeg kan ikke bli for firkantet og elsker å drive med mye forskjellig, sier artisten.

En dans på roser

Michelle ble et kjent ansikt gjennom Dansefeber. Hun nådde langt og fikk mange hyggelige kommentarer i ettertid.

Da hun gikk på audition hadde hun ikke danset på et halvt år. Å skulle gå på en slik audition var skummelt. Med nerver i spenn danset hun fletta av de andre.

Jeg er ganske fornøyd med at jeg klarte å slippe nervene, pushe meg selv og gå på audition. Men det må man bare om man vil være i denne bransjen, sier Michelle, som ikke hadde noen forventninger.

Det har hun sjelden. Å bli værende i bransjen skal hun jobbe hardt for.

Ikke nok med at Dansefeber gikk så bra, hun møtte også kjærligheten der. I motdanser Erik.

Det har gått over all forventning, og vi har det veldig bra, sier hun, med et strålende smil.

Vennskapet kom først, men amors piler traff dem begge. Selv om Erik bor i Stavanger, ser de mye til hverandre.

Nese for underholdning

Da telefonen ringte og stemmen i andre enden spurte om Michelle ville være med på Grand Prix, ble hun overrasket.

Hun trodde det hele var en spøk. Men det var det absolutt ikke. Noen hadde hørt Michelle synge ved en tilfeldighet.

De sa at de hadde en låt de ville jeg skulle synge. Da jeg hørte "Baby, don't stop det music" likte jeg den. Og nå har jeg hørt den på radio. Jeg ble så glad. Et av mine mål var å få en sang på radio før jeg ble 23, sier Michelle.

Det ble Grand Prix. Michelle holdt i en mic for første gang, hun skulle synge for flere mennesker for første gang.

Jeg var så nervøs. Heldigvis synes det ikke på meg, sier hun.

For Michelle er det greit at hun ikke kom videre. Hun oppnådde det hun ville. Å stå på scenen. Hun var ikke med for å konkurrere. Hun var med for å vise hva hun kunne.

Jeg er ikke noe konkurransemenneske i det hele tatt. Når jeg gjør noe, gjør jeg det fordi jeg elsker det, fordi jeg vil underholde og fordi adrenalinet pumper når jeg tør, sier hun.

Michelle forteller også om konkurranse-mentaliteten i Dansefeber. Michelle ville bare underholde, hun sto bak scenen og stemte på andre deltakere.

Konkurranse er greit, bare det ikke blir for kompetitativt.

Nervøs på scenen

Desember gikk med til musikaler. 50 forestillinger av Svindlere med stil ble gjennomført, og for en uke siden ble nyårets første forestilling vist. Michelle har nerver hver gang.

Jeg er nervøs hele tiden. Tiden før man går på scenen er pinefull. Likevel blir jeg noe beroliget når Ingar Helge Gimle forteller at han også er nervøs før han går på scenen. Det er litt betryggende å høre at så dyktige og erfarne artister også har det slik, sier Michelle.

Men på en måte er nervene gode. Uten dem er ikke artisten sikker på om hun ville fortsatt i undnerholdningsbransjen.

Da hadde det blitt "døllt".

Michelle er oppvokst på Frogner. Faren er fra England. Hun har sunget og opptrådt siden hun var liten.

Da hun var seks år kom hun på tredjeplass i en dansekonkurranse, uten noe form for dansetrening.

Jeg var selvlært, og jeg aner ikke hvordan jeg hadde den koordinasjonen som så liten, sier hun leende. Michelle smiler masse, og latteren ligger alltid på lur.

Det er noe jeg virkelig drømmer om, og det er et eget talkshow, avslører Michelle.

På lag med musikken

Jeg liker en utfordring, og jeg jobber både hardt og mye, sier Michelle. Ved siden av musikalen, lager hun musikk. Tekster har hun skrevet fra hun var liten.

I mars i fjor møtte jeg en som heter Marco. Han lager beats, jeg lager låter. Så begynte samarbeidet, forteller Michelle.

Hun beskriver dem som et bra team, hvor de pusher hverandre og kommer frem med kreative løsninger. Og skive skal det bli, men ikke helt ennå. Den skal være noe Michelle kan være hundre prosent fornøyd med.

Hun må jobbe mye om hun vil gjøre mange ting. Michelle har ofte så mange ideer i hodet at hun ikke får sove. Hun må skrive dem ned.

Jorden er en stor underholdningsklump. I de rike landene har vi råd og mulighet til å la oss underholde. Hvorfor ikke bare nyte den muligheten? Og jeg vil få folk til å le, jeg elsker humor, sier den livsglade jenta.

Hardt arbeid med et smil

Hun er målbevisst og jobber hardt, men velger heller sofaen fremfor å gå ut. Hun drikker ikke, og fester lite. Hun er svak for sjokolade og anser seg til tider som sjokoman.

Den grønne teen veier kanskje opp for sjokoladespisingen.

Selv om Michelle smiler mye, blir hun sint når hun ser at folk ikke får det de fortjener og hun blir sint av falske mennesker.

Jeg er dønn ærlig og sier det jeg mener. Jeg er ikke den som sier noe til en person og noe annet til en annen, sier den livsglade Frogner-jenta.

Nå er hun snart klar for show på Oslo Fashion week og gleder seg til det.

Det blir spennende, avslutter Michelle Purvis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere