RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hockey hele døgnet

Lite søvn og mye ishockey er tydeligvis en glimrende kombinasjon. Forrige helg arrangerte MS Hockey "døgncup" til stor glede for de unge deltakerne.

MANGLERUD: Totalt 35 kamper ble gjennomført til alle døgnets tider da MS Hockey sammen med Dnb NOR arrangerte en meget vellykket Fox & Pia Star Cup i Manglerudhallen. Det var også satt opp en vandrepokal, som Vålerenga til slutt fikk til odel og eie som vinner av turneringen tre ganger.

Kampstart kl. 01.25

Det var en litt magisk stemning da Nordstrands Blad møtte opp i hallen natt til søndag klokka 01.00 for å se MS Team 94 mot Storhamar. Et noe uvanlig tidspunkt for en ishockeykamp, men innenfor hallen så yret det av foreldre og spillere som syntes dette var kjempespennende.
Jeg er litt trøtt, vi spilte nemlig kamp klokka sju i dag tidlig også, kunne Joachim Svendsen (11) fortelle. Joachim står i mål for MS Team 94, og han var også kjapp med å si at dette er veldig gøy. Han er heller ikke videre bekymret for å stå der bakerst som en skyteskive for motstanderne.
Jeg er aldri redd, det er bare morsomt å stå i mål. Håper senere at jeg kanskje kan spille for landslaget og en klubb i NHL, samme hvilken, avsluttet Joachim som har en fordel ved å ha den tidligere landslagsmålvakten Jarl Eriksen som trener.

Slo Storhamar

MS Team 94 var totalt overlegne mot gjestene fra Hamar og fremsto som et meget samspilt lag. Storhamar klarte ikke å følge med på tempoet til MS og måtte til slutt se seg slått med hele 4-0. Absolutt hele laget fortjener ros for strålende spill og innsats.
Laget gikk forøvrig ubeseiret gjennom turneringen og kunne velfortjent motta bronsemedaljer etter å ha slått Frisk Asker 3-2 i bronsefinalen senere på søndagen.

Takk til alle

Turneringsansvarlig Geir Henriksen er strålende fornøyd med arrangementet og innsatsen fra foresatte og nærmiljø.
Jeg ønsker å få takke for den flotte dugnadsinnsatsen alle foresatte gjorde denne helgen. Det hadde ikke blitt en så bra og vellykket turnering uten det enorme arbeidet som er lagt ned blant de foresatte i Manglerud Star Ishockey. Vil også rette en stor takk til Rune Molberg og de andre ansatte i anlegget på Manglerud, som lot oss få bruke hele anlegget til denne turneringen. Det var til stor hjelp da vi hadde fire lag på overnatting, som da kunne være litt i fotballhallen på kveldstid, spise frokost, lunsj, middag og kveldsmat i anlegget og gardrobesituasjonen ble lettere med 10 lag da vi til tider fikk låne fotballgarderobene. Vi fikk også hjelp fra Manglerud skole som lot oss få låne gymsalen, slik at lagene som overnattet kunne ligge i gymsalen. Til slutt vil jeg også takke de åtte fantastiske dommerne som virkelig fortjener skryt, avsluttet Henriksen før natt ble til dag i Manglerudhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere