RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ANMELDT: NHL 09.
ANMELDT: NHL 09.

Hockeyfeber!

NHL 09 er sportsspillenes svar på legenden Wayne Gretzky.

GAMER.NO: Noe av det aller beste med NHL 09 er modusen «Be a Pro», der du kan bygge opp karrieren til din egen NHL-proff med rollespillelementer som virkelig gir deg kontroll over styrker og svakheter.

Denne modusen kommer i tillegg til vennskapskamper, liga, turneringer og flerspillerbiten.

Les hele anmeldelsen av NHL 09 på Gamer.no

Totalpakka i NHL er i det hele tatt overveldende. Her får du så mye hockey for pengene at du neppe trenger et annet sportsspill det neste året.

Det som imponerer aller mest er imidlertid banespillet. Her føler du faktisk at du spiller ishockey, helt ut i fingerspissene.

På Gamer.no finner du flere spillanmeldelser

Kontrollene er trolig de beste i et sportsspill noen sinne. Ved hjelp av de analoge spakene har du full kontroll over spiller og, ikke minst, hockeykølla.

Her kan du finte, vende, dra og skyte nærmest på instinkt ved hjelp av tomlene dine. Det er helt utrolig hvor godt det føles at det er du som har styringen, hele tiden.

Mulighetene i kontrollene gir deg konstant noe å strebe etter. Kjappe skudd takler du raskt, men plasseringen av disse tar langt mer tid å perfeksjonere.

Videre er fintesystemet for spillere som kan ha flere tanker i hodet samtidig, og det tar en stund før du har ferdigutviklet dine ferdigheter.

Årets utgave føles også mer fysisk enn tidligere spill, og det er jo utelukkende positivt når vi snakker om ishockey.

Taklingene er mye saftigere og det har blitt mer naturlig å bruke sin egen kropp som et redskap både offensivt og defensivt.

Det er - unnskyld meg - uhyre tilfredsstillende å sette inn en takling så motstanderen smeller i vantet med et brak, for så å falle som en potetsekk til isen.

En annen nyhet i år er "EA Sports Hockey League". Vi snakker om en liga på nett der samtlige spillere er styrt av mennesker.

Kanskje vi er vitne til tidenes første hockey-MMO? Her bygger du din egen nettspiller på samme måte som i enspillermodusen og du kan kose deg med og mot andre hockeyfans.

NHL 09 er et av tidenes aller beste sportsspill. Kanskje det til og med ruver helt på toppen i sin sjanger.

Kontrollen over spillerne føles nesten total, og modusrikdommen er så herlig at du nesten blir svimmel av sportsoverdosen. Nye «Be a Pro» og «EA Sports Hockey League» løfter den svært gode opplevelsen NHL 08 var til uante høyder.

Autensiteten er også midt i blinken, det eneste som mangler nå er at du kan såpe inn lagkompisene i dusjen etter kampene.

Les hele anmeldelsen av NHL 09 på Gamer.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere