RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoff jr. yppet seg


Magnus Hoff (14) scoret ett mål for G14 etter et flott soloraid, og kjørte samme taktikk da han «kuppet» lagbildet til trenerne.
Magnus Hoff (14) scoret ett mål for G14 etter et flott soloraid, og kjørte samme taktikk da han «kuppet» lagbildet til trenerne.
Tradisjonen tro var det kamp mellom G14 og trenerne på Hasle/Lørens avslutningsfest. Den som yppet seg mest mot klubbens eldre var Magnus Hoff (14).

LØREN: Sønnen til tidligere Hasle/Løren-spiller, nå trener, Geir Hoff, har hatt en meget god sesong på hockeyisen.

Tøffe taklinger

Sammen med Oslos kretslag for G14 vant han kretslagsturneringen tidligere i sesongen.

I tillegg ble Hoff jr., Magnus Hoff (14), tatt ut på all star laget, etter å ha blitt poengkonge med 18 poeng på fem kamper i turneringen.

Det var veldig morsomt, men det var mye takket være gode medspillere. De spilte meg bra opp og hadde mye av skylda, understreker hockeytalentet beskjedent.

Han gikk imidlertid langt fra beskjedent til verks i den tradisjonsrike kampen mellom G14 og trenere og ledere i klubben.

Det ble riktignok 4-9-tap for ypplingene, men Hoff jr. scoret ett av målene etter et flott soloraid fra egen sone.

Vi prøver å vinne hvert år, men trenerene er sterke. De er store forbilder for oss, og det var veldig moro å spille, smiler Magnus etter kampen.

Trenerne pustet og peste på benken, men lekte seg til tider med unggutta, som flere ganger deiset i isen etter noen tøffe taklinger fra gamlekara.

Det var helt tydelig at alle hadde det moro, og på tribunen var det flere tilskuere enn på lenge.

Etter kampen var det pølser og brus og stor stas for hele hockeyfamilien til Hasle/Løren, som takket for sesongen med en real fest i Lørenhallen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere