RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holder liv i drømmen

Fotballdamene til Manglerud Star drømmer om opprykk til Toppserien. Søndag viste de at det er innen rekkevidde da de spilte 0-0 mot det antatte topplaget Gran Bodø.

Lambertseter: Vi drømmer om å bli ett av de fire øverste lagene, og jeg synes denne kampen her viste at vi har noe å bidra med på dette nivået her, sier trener Håkon Grøttland.

Toppserien skal som kjent utvides neste sesong, og derfor rykker de to beste lagene i 1. divisjon rett opp - mens nummer tre og fire spiller kvalik mot de to dårligste lagene i Toppserien.

Asker er suverene i 1. divisjon, men bak dem er det tett. Og Manglerud Star er ganske sikkert ett av de beste lagene i den gjengen.

Grand Bodø er en bra pekepinn på nivået blant de nestbeste lagene i serien, og vi hang i hvert fall bra med mot dem i denne kampen her, mener Grøttland.

Sjansefattig

Og det har treneren forsåvidt rett i. Kampen endte 0-0, men Manglerud Star var på høyden med gjestene fra nord.

Jeg er fornøyd med ett poeng, men jeg føler at vi skaper litt flere sjanser enn dem. selv om jeg kanskje er litt subjektiv akkurat der, sier Grøttland.

Kampen kunne ha vippet begge veier, men Camilla Hansen og Tuva Gulbrandsen brant hver sin store sjanse for hjemmelaget. Bakover var vertene solide selv Grand Bodø slapp til ved noen anledninger.

Vi er gode defensivt, og jeg synes jentene leverer årsbeste sånn spillemessig. Men jeg føler at vi fortsatt har mye å gå på, sier Grøttland.

Dårlig utnyttet

Men det var en ting treneren ikke var fornøyd med.

Vi utnytter ikke spisskompetansen i laget godt nok. De gangene vi er skikkelig farlige er når vi setter i gang Tina (Thomassen) på høyrekanten, og farten hennes burde vi ha utnyttet bedre, mener Grøttland.

Det kan vi være enige i, men Manglerud Star må bli flinkere til å fylle på med spillere i boksen når Tinas innlegg kommer. Mot Grand Bodø ble det for tynt helt framme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere