Holder minnestund for helikopterofre

Frogner kirke

Frogner kirke

Det blir førstkommende tirsdag holdt minnemarkering for de omkomne i den tragiske helikopterulykken, som fant sted i Horten onsdag. Røa-mannen Nicolai Bleness var blant de omkomne.

FROGNER/RØA: Minnemarkering finner sted tirsdag 2. februar, kl. 19.00 i Frogner kirke.

Det opplyser selskapet Trond & Trond, som mistet tre av sine ansatte i ulykken. Minnemarkeringen vil finne sted i Frogner kirke.

Tre av de fire som omkom i den tragiske ulykken onsdag ettermiddag arbeidet i Trond & Trond, og selskapet har siden da brukt tiden til å følge opp pårørende og øvrige ansatte. Deleier og administrerende direktør Trond Myhre var selv vitne til ulykken, og han er dypt preget av situasjonen.

– Dette er en ufattelig tragedie, og jeg sliter med å finne ord som kan beskrive hva jeg føler. Hele selskapet er preget av sjokk og sorg, men vi vil bruke den tiden som trengs for å bearbeide dette sammen med pårørende og kolleger, sier Myhre.

Trond & Trond har gjennom dagen mottatt utallige henvendelser fra samarbeidspartnere og oppdragsgivere med kondolanser og ønsker om å hjelpe til. Selskapet har et betydelig nettverk i norsk nærings- og kulturliv, og mange er naturlig nok preget tragedien. Trond & Trond har derfor besluttet å invitere til en minnestund i Frogner kirke førstkommende tirsdag klokken 19.00.

– Vi håper dette kan være et lite bidrag i arbeidet med å bearbeide noe av sorgen vi alle føler i denne situasjonen, sier Myhre.

De ansatte i Trond & Trond var invitert til visningstur til Brunstad Conference Center (BCC) i Stokke i Vestfold, og det var også BCC som hadde organisert helikoptertransporten. Det ene av de to helikoptrene styrtet i 14-tiden onsdag ettermiddag ved havnebassenget i Horten. Det var fire personer om bord, hvorav tre var ansatt i Trond & Trond.

De tre var Nicolai Bleness (41, Røa), Frode André Bjørkeli (31) og Beate Tangstrøm Rutledal (28). Den fjerde personen involvert i ulykken var pilot Haakon Bergerud. Årsaken til ulykken er ikke kjent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.