RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holder orden i filmminnene

Eli Aasheim vil hjelpe folk å holde orden i hjemmevideoer og bilder. Derfor holdt hun stand på Marienlunden på Holtetdagen for å vise at det faktisk går an å ha det ryddig i filmskapet.

Marienlunden: De fleste folk har film og bilder liggende uten helt å vite hva som er på hvilken kassett. Da er det lite fristende å lete igjennom rotet for å finne akkurat den filmen du har lyst til å se på, forteller Aasheim.

Aasheim har alltid vært glad i å filme og å ta bilder, samtidig som hun er et ordensmenneske. "Få alle minnene dine satt i system - en gang for alle!" er slagordet for Aasheims firma Mine Filmminner.

Jeg skanner inn film og bilder på data, og redigerer det til en dvd med meny og kapittelstyring, setter til bakgrunnsmusikk og legger til temaoverganger. Alt etter eierens eget ønske, forteller hun.

Etter at redigeringen er over lager hun dvd-er med skrift og bilder på fremsiden slik at man lett kan se hva den inneholder.

Aasheim hadde tatt med seg en stor flatskjerm til Marienlunden på Holtetdagen. Der lot hun en egenredigert video rulle og gå.

Du kan bruke en slik film i business-sammenhenger eller i selskap som bursdag, bryllup og konfirmasjon. Kanskje kan bildefremvisningen brukes istedenfor å holde tale, sier Aasheim.

Aasheim holder til i Heiasvingen. Er du interessert i å få redigert dine filmminner kan du gå inn på www.minefilmminner.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere