RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt fanget og voldtatt i seks døgn


Politiet forsøker nå å sirkle inn leiligheten hvor den 43 år gamle kvinnen skal ha blitt holdt fanget i seks døgn.
Politiet forsøker nå å sirkle inn leiligheten hvor den 43 år gamle kvinnen skal ha blitt holdt fanget i seks døgn.
Etter et besøk på Olsen restaurant og bar på Bryn skal kvinnen ha blitt hold fanget og mishandlet av flere menn i seks døgn.

BRYN/OSLO: Kvinnen ble funnet av en venn i sin egen leilighet fredag kveld. Hun var da sterkt forkommet og politiet etterforsker saken som voldtekt og frihetsberøvelse.

Etterforsker saken

Jeg kan bekrefte at vi etterforsker saken, sier politioverbetjent Anne Rynning Aasen, leder ved sedelighetsavsnittet i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.no.
I følge nettstedet skal 43-åringen har forklart at hun var på konsert på Olsen, før hun våknet opp sløv og dopet ned, i en leilighet med flere menn.
Mennene skal ha vært av østeuropeisk opprinnelse og oppførte seg truende. Først etter seks døgn klarte kvinnen å rømme fra leiligheten.

Synlige skader

Ifølge dagbladet.no var kvinnen innom voldtektsmottaket fredag, og klærne hun hadde på seg i det angivelige fangenskapet, ble sikret for tekniske undersøkelser. Hun skal ha hatt synlige skader og var svært medtatt.

Politiet forsøker nå å finne leiligheten hvor kvinne ble holdt fanget. Den skal, ifølge hennes forklaring, ligge nord i Oslo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere