RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holdt naboene våken, sov selv


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
En 32-åring stakk fra en ulykke i stjålet bil, en annen ble påkjørt av en gravemaskin. Mens noen karer på Skøyenåsen sluknet selv, men klarte å holde naboene våken. Les ukens politilogg!

Tre biler i en smell

KLEMETSRUD: Tirsdag klokken 08.03 kolliderte tre biler i venstre felt i nordgående felt på E6 ved avkjøringen til Klemetsrud. En person klagde over smerter og en ambulanse ble rekvirert og sjekket personen på stedet. Ulykken skjedde ved at en bil kolliderte inn i bilen foran, mens bilen bak kjørte på bilen foran. To av bilene fikk så store skader at de måtte taues bort. Den siste bilen kjørte fra stedet for egen maskin. De tre personene i denne kjørte selv til Legevakten for å sjekke eventuelle skader.

Del på Facebook

Fant stjålet bil

LAMBERTSETER: Klokken 10.52 tirsdag fikk politiet telefon fra en person som bor i Steinspranget. I løpet av natten hadde han registrert en person som parkerte en bil på hans parkeringsplass. Melder til politiet mente at bilen var stjålet. Da politiet kom fram viste det seg at dette stemte. Bilen var stjålet fra Majorstua og parkert på Lambertseter. Melder til politiet hadde imidlertid ingen bedre beskrivelse av sjåføren og politiet har derfor lite å gå etter. Bilen ble tauet inn.

Innbrudd

SKULLERUD: Kvart på tre tirsdag ettermiddag fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Skullerudveien. En jente hadde kommet hjem og oppdaget at vinduet på soverommet var knust og at det var rotet en del rundt. Det er ikke kjent hva som ble stjålet. Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser på stedet to timer senere.

Påkjørt av gravemaskin

EKEBERG: Like før klokken tre tirsdag kom det melding til politiet at en mann var overkjørt av en gravemaskin i Vårveien. Politiet og en MC-ambulanse rykket raskt ut til stedet. Det viste seg heldigvis at meldingen var en tanke overdrevet. Mannen var påkjørt og ikke overkjørt. Han hadde smerter i den ene foten og ambulansepersonellet brukte en ispose for å kjøle ned beinet. Forholdet vil bli etterforsket.

Stakk fra påkjørsel

SÆTER: Klokken kvart over fem tirsdag ble en kvinne påkjørt bakfra av en annen bil i Ekebergveien på Sæter. Mannen som kjørte bilen stakk fra stedet til fots forbi Egon og inn i veiene bak.

– Bilen må hatt litt fart fordi airbagen var utløst, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Politiet sendte flere patruljer til stedet og etter en stund kom de over en mann som passet til beskrivelsen. Den 32 år gamle mannen innrømmet etter litt at det var han som hadde kjørt og stjålet bilen. Mannen var også i besittelse av en kniv. Han ble pågrepet og kjørt i sentralarresten.

Holdt naboene våken, sov selv

SKØYENÅSEN: Klokken 23.23 tirsdag kom det melding til politiet om støyende musikk og bråk i en leilighet i Låveveien. Politiet hørte bråket da de kom til området. De fikk ikke kontakt med noen i leiligheten og tok seg inn. Der inne fant de en del sovende personer. Musikken ble skrudd av og ro og orden gjenopprettet. En 33 år gamme mann som var i leiligheten ble funnet i besittelse av litt narkotika og er nå anmeldt for dette.

Falsk alarm

HØYENHALL: Halv fem natt til onsdag gikk alarmen på en billettautomat på Høyenhall T-banestasjon. Politiet rykket ut med to patruljer, men det viste seg at arbeidere på stedet hadde koblet ut strømmen og utløst alarmen. Det var ingen tegn till at noen hadde forsøkt å bryte opp automaten.

Innbrudd i bil og bod

SLOREÅSEN: Kvart på sju onsdag morgen fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bil på Sloreåsen. Politiet lette i området, men fant ikke at det hadde vært innbrudd i flere biler. De har imidlertid senere fått melding om at det har vært innbrudd i en bod i samme området og i samme tidsrom. Ingen er pågrepet i saken.

Ferieinnbrudd

BERGKRYSTALLEN: Like etter klokken tre natt til torsdag fikk politiet telefon fra en person som bor i en leilighet i Avstikkeren. Mens vedkommende hadde vært på ferie hadde det vært ubudne gjester på besøk. De hadde tatt med sen en dvd-spiller, vin og en del klær.

Slåsskjemper forsvant

MORTENSRUD: Like etter klokken 14 torsdag ringte medpassasjerer til politiet da to karer var aggressive og slåss med hverandre på Mortensrud T-banestasjon. Den ene skal ha holdt et godt tak i den andre mannen og dette skal ha pågått noen minutter før politiet fikk melding. Politiet var på stedet seks minutter senere, men da var slåsskjempene fløyet.

– Vi har ikke opplysninger om alvorlige skader, men det er veldig fint at publikum ringer inn og melder fra om sånt, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Kjørte med ulovlig passasjer

BJØRNDAL: En 17 år gammel gutt ble klokken 23.11 torsdag stanset politiet på moped i Slimeveien. På bagasjebrettet satt det en yngre kvinne. Det er ikke lov å være to stykker på en moped og politiet skrev ut et forenklet forelegg til 17 åringen. Guttens far ble varslet om forelegget på grunn av hans lave alder. Mopeden manglet også lys og fikk ilagt et kjøreforbud til dette er utbedret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere