RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Da denne søppelbilen veltet og braste inn i motsatt kjørefelt holdt det på å gå riktig galt for en møtende bilist.
Da denne søppelbilen veltet og braste inn i motsatt kjørefelt holdt det på å gå riktig galt for en møtende bilist. Foto: Foto: Vidar Bakken

Holdt på å bli knust

Da søppelbilen veltet på Makrellbekken unngikk en bilist så vidt noe som kunne blitt en dødsulykke. En av passasjerene på søppelbilen stakk av.

MAKRELLBEKKEN: En mann fra området har lest på våre nettsider om den veltede søppelbilen på Makrellbekken. Hendelsen var langt mer dramatisk enn det som tidligere er offentliggjort.

Så hjulene løfte seg

– Jeg kom kjørende fra Smestad da jeg så søppelbilen komme mot meg rundt svingen i alt for stor fart. Jeg så med en gang at dette kom til å gå galt. Søppelbilen smalt inn i midtrabatten og jeg så hjulene løfte seg, forteller bilisten som oppgir navnet, men vil være anonym i avisen. 

Han forteller at bilen kom rett mot ham i hans bane.

– Instinktivt fikk jeg gitt full gass da bilen veltet. Den ruvet over meg og smalt så i bakken rett bak meg, sier han.

Sprutet diesel

Mannen bråstoppet og løp tilbake for å se hva han kunne gjøre.

– Jeg var litt betenkt, da jeg så noe som kunne være røyk og at det samtidig sprutet diesel ut av tanken, sier han.

Utenfor bilen sto to karer, mens en tredje var på vei ut av vinduet i bilen.

– Jeg så at det jeg tror var sjåføren var skadet i armen, men det så ikke ut til at noen var alvorlig skadet. Jeg fant ut at det var viktig å få sperret trafikken med noen bukker til politiet kom. Da fikk jeg faktisk kjeft av andre bilister, som ikke forsto alvoret i situasjonen, sier den heldige bilisten.

– Det var bare flaks at det gikk så bra. Politiet sa det samme, at jeg hadde hatt sykt flaks. Jeg må innrømme at jeg var ganske shaky. Kroppen reagerte i etterkant, forteller han, og viser til at det også er et fotgjengerfelt i veibanen der velten skjedde.

Tre ble til to

Underveis skjedde også noe annet merkelig.

– Da politiet kom hadde en av karene stukket av. De to andre påsto at de bare hadde vært to. Jeg informerte om at det var tre stykker i bilen. Politiet ville vite hvor tredjemann var blitt av. Da sa de fra søppelbilen at tredjemann hadde tatt trikken, forteller mannen.

– Det var ikke sant, for det hadde ikke gått noen trikk på det tidspunktet. Deretter kjørte politiet rundt i området. Jeg lurer jo på hvorfor tredjemann stakk av. Jeg er ganske sikker på at det ikke var sjåføren, sier mannen, som er rimelig glad for at det gikk så bra.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere