RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmenkollen Tennisklubbs store festdag


TVILLINGSØSTRE: Helene og Anine Wilberg (11) fra Besserud har spilt for HTK siden de var seks år gamle. – Vi spiller mye mot hverandre, sier de.
TVILLINGSØSTRE: Helene og Anine Wilberg (11) fra Besserud har spilt for HTK siden de var seks år gamle. – Vi spiller mye mot hverandre, sier de. Foto: ALLE FOTO:ANDREAS LINDBÆK
Lørdag var både gamle og unge samlet på tennisens dag på Holmenkollen. Og sola strålte om kapp med deltagerne.

BJØRNEVEIEN: Holmenkollen Tennisklubb inviterte til «klubbmesterskap» og åpen tennis dag for unge nykommere. Og i strålende solskinn ble det en stor suksess.– Det er viktig at vi får rekruttert mange nye spillere. Derfor har vi slike arrangement, sier sjefstrener Janne Johannesson i HTK.

Oslo vest dominerer

Den svenske treneren er fornøyd med interessen for tennis i Oslo vest. Men han håper at flere yngre spillere strømmer til etter helgens suksessfulle arrangement.

– Tennis er kjempesvært her i Oslo vest og kvaliteten er høy. Men det er viktig for fremtiden at de aller yngste begynner med tennis, sier Johannesson, som ønsker alle velkommen til en gratis prøvetime.

– Vi har akkurat startet kurs, så nå er det perfekt å begynne, oppfordrer han og henviser til klubbens hjemmeside for mer informasjon om kursene.

Godt miljø

Med god mat, mye tennis og strålende vær var det ikke mange sure miner på HTKs tennisanlegg.

Og skal vi tro tvillingsøstrene Helene og Anine Wilberg (11) så er dette dagligdags.

– Alle er hyggelige og snille. Dessuten har vi veldig gode trenere her, sier de.

Begge startet med tennis da de var seks år gamle.

– Det er en morsom idrett som passer for alle som liker sport og løpe. Dessuten kan vi holde på til vi blir gamle, smiler jentene.

For Max Sartz-Lunde (4) ble lørdagens tennisbegivenhet en stor opplevelse, siden han endelig fikk være med å spille tennis med søstrene.

– Han har gledet seg veldig til denne dagen og snakket mye om det, sier mamma Nina.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere