RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmlia best i alt!

Holmlia fortsetter å imponere i kvinnenes eliteserie i innebandy.

Jordal: Søndag nedsablet de Vålerenga med 9-0 i Jordalhallen og kan ta velfortjent juleferie som Norges beste lag.

Holde fokus

Jeg er veldig fornøyd med det jentene presterer for tiden og det er nå ekstremt viktig at vi beholder rett fokus og ikke slapper av, sa trener Johanna Engrønningen. Og rett fokus har jentene fra Holmlia! Stakkars Vålerenga hadde absolutt ingenting å stille opp med mot et lag som strutter av selvtillit og innsatsvilje.
Det eneste ankepunktet mot Holmlia må være at de burde scoret flere mål på opplagte målsjanser. For i kveld hadde 15 plussmål ikke vært ufortjent når alt spill hovedsakelig foregikk mot ett mål. Men, dette får bli en digresjon målt opp mot helheten i Holmlias spill. For Holmlia var absolutt best i alt. Kjappe kombinasjoner, hurtige pasninger og nydelige scoringer.

Mange stjerner

På et lag med så mange kollektivt dyktige spillere er det vanskelig å plukke ut én bestemann. Daniela Gomez må allikevel nevnes da hun besitter noen helt ekstraordinære egenskaper. Hun er meget teknisk og har en hovmesters overblikk. En regelrett fornøyelse å se henne i aksjon.
Jeg er rett og slett veldig fornøyd med spillet vårt for tiden og hele laget gir alt de har for klubben sin. Vi er jo ett "nytt" lag med mange unge spillere, så det er ganske imponerende hva vi har fått til, sa en smilende Gomez. En annen som må få ros er målvakt Hanne Aaslie som aldri sover på vakt. De få gangene Vålerenga yppet seg, beholdt Aaslie roen og konsentrasjonen og lot seg aldri vippe av pinnen.
Dermed tar Holmlia juleferie med tabelltopp, bare synd at ikke flere enn 11 tilskuere fikk oppleve showet til Norges beste lag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere