Gå til sidens hovedinnhold

Holmlia gjorde jobben

Holmlia tok sin 10. strake seier i eliteserien etter å ha vunnet 6-1 over Målløs i Romsås Idrettshall søndag.

Romsås: Holmlia imponerte ikke nevneverdig mot Målløs, men var allikevel såpass solide at laget kunne innkassere sesongens 10. seier mot bunnlaget fra Romsås.

Vanskelig motstander

Sist lagene møttes ble det en knusende 22-1 seier til Holmlia, og det var helt tydelig at hjemmelaget ikke ønsket seg noen reprise av det resultatet. Til det har Målløs reist seg betraktelig og de var en vanskelig motstander for seiersvante Holmlia.
Etter to perioder ledet gjestene med bare 0-2, mye takket være Målløs sin sisteskanse Miranda Dalberg som stod en praktfull kamp i mål.

Fikk redusering

Etter drøye minuttet spilt av den siste perioden, glapp det fullstendig bakover for Holmlia og Malén Simonsen kunne frekt og freidig redusere til 1-3. Da virket Holmlia rystet og ikke minst slitne. Dette resultatet stod seg til det bare var snaue fem minutter igjen av oppgjøret, men da fant Holmlia ut at nok for være nok, og puttet på tre flotte scoringer, slik at laget nå har en formidabel statistikk på hele 28 periodeseire av 30 mulige.

Holmlia i 100

Da Holmlia og Anette Marie Berg sørget for 1-5, var det samtidig lagets sitt 100. mål så langt denne sesongen. Dermed kan de helrøde ta juleferie på toppen av tabellen, ubeseieret etter 10 kamper og med en målforskjell på hele 101-18.

Passe fornøyde

Holmlia-trenerne Patric Jonsson og Andreas Hildremyr var sånn passe fornøyd etter kampen mot Målløs;

- Jeg tror bestemt at vi trenger en liten pause nå, selv om vi ikke kommer til å ligge på latsiden under oppholdet. Vi skal blant annet ha en økt nyttårsaften, smiler Jonsson til Nordstrands Blad.

- Vi gjør jo jobben mot Målløs, men ikke så mye mer. De var vanskelige å spille mot og så har de en meget dyktig målvakt. Av plusser på vårt lag så vil jeg trekke frem målscorer og debutant Ece Erdem og Line Bendixen, fortsatte Jonsson.

Andreas Hildremyr valgte å oppsummere sesongen så langt på denne måten;

- Vi har tatt et stort steg siden i fjor, og vi er blitt langt mer stabile. Nå skal vi benytte pausen på å finne igjen storformen, avsluttet Hildremyr.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus