*Nettavisen* Nyheter.

Holmlia vant igjen

Holmlias innebandy-damer gjorde jobben og vant 4-2 over Haugerud, uten å imponere voldsomt. Dermed står de øverst på tabellen etter tredje serierunde.

Holmlia: Det var liten tvil i Holmlia-hallen om hvem som var det beste laget. Holmlia førte kampen greit, men tillot Haugerud et anstendig resultat. Nykommerne Hanne Aaslie (målvakt) og Tytti Jorunen var sammen med Gabi Marie Echem og Anette Marie Berg meget gode. Aaslie var kampens beste spiller sammen med kollegaen i Haugerud-målet Cathrine Sørlie.

Måtelig fornøyd

Jeg hadde ikke trodd at resultatet skulle bli 4-2, men det viktigste i dag var våre 2 poeng, sa trener Patric Jonsson. Trenerkollega Johanna Engrønningen var enig i dette og sa "vi har gjort jobben vår med 6 poeng på 3 kamper og det skal vi være godt fornøyd med".

Tok ledelsen

Anette Marie Berg ga Holmlia ledelsen etter nydelig fremspilling av Gabi Marie Echem. Dette var helt fortjent målt i spill og sjanser. Drøye minuttet før periodeslutt økte Holmlia til 2-0 ved Jorunen, men 30 sekunder før hvilen fikk imidlertid Haugerud redusering etter flott utført frislag av Hege Beate Sørensen. Holmlia var tidvis gode, men hadde store problemer med å overliste Sørlie.

Målvaktene gode

Begge lags målvakter var i det umulige hjørnet og det var kun Holmlias Berg som kunne score sitt andre for dagen og periodens eneste mål. Perioden for øvrig bar preg av et mye dårligere tempo kombinert med de nevnte lags målvakter. Holmlias sisteskanse Aaslie fikk virkelig vist seg frem og holdt faktisk sitt lag i føringen med flere matchvinnende redninger.
Jeg er godt fornøyd med egen innsats i dag, deilig endelig å ha noe å gjøre. De to første seriekampene var jeg så å si helt arbeidsløs. Mye mer motiverende å spille mot bedre motstand, sa en fornøyd Aaslie.

Jorunen igjen

Det tok kun 20 sekunder av den 3. perioden da også Jorunen ble 2-målscorer. Holmlia har virkelig fått en glimrende spiller i henne. Stort mer skjedde ikke, bortsett fra at målvaktene fortsatte å være i det umulige hjørnet, noe som i seg selv er et fantastisk skue. Da de fleste regnet med 4-1 seier, reduserte Haugerud én siste gang 19 sekunder før full tid ved Lene Karbøl. Noe enkelt å slippe til Karbøl og veldig unødvendig.
Holmlia gjorde jobben og vant helt fortjent. Stor styrke i seg selv at de vinner på en noe sløv dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.