RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmlia vant lokaloppgjøret mot Tunet


Tunet mot Holmlia var til tider en stillingskrig, men Holmlia vant til slutt.
Tunet mot Holmlia var til tider en stillingskrig, men Holmlia vant til slutt. Foto: Foto: Mario Andrés Neira Torres
Innebandyoppgjøret mellom Tunet og Holmlia er mer enn en vanlig kamp. Det er et lokaloppgjør, og slike kamper lever sitt eget liv.

HØYENHALLEN:Dette er krigermatcher. Du vet aldri hva som skjer i disse kampene. Det er det nærmeste vi kommer et derbyoppgjør på damesiden, sa en skuffet Tunet-trener Vidar Bjerkelund etter kampen.

Tunet var favoritt før kampen, siden de lå på 2. plass på tabellen og Homlia lå på 4. plass i eliteserien i innebandy for kvinner.

Selv om kampen endte med hele 13 mål til slutt, var ikke det noen selvfølge i starten. Den første perioden endte 0-0 og var sjansefattig, men så eksploderte det.

Mål og mere mål

Publikum i Høyenhallen rakk såvidt å sette seg ned før Homlia tok ledelsen. Det tok bare 45 sekunder for de røde å ta ledelsen. Og Holmlia ga seg ikke med det.

Fire minutter senere økte de til 2-0, og målene bare fortsatte å renne inn begge veier i 2. periode. Det sto 4-2 etter at den 2. perioden var ferdigspilt.

– Jentene var gode innenfor boksen og tok vare på sjansene. Derfor scoret vi mange mål etter den første perioden, sier Holmlias svenske trener Niclas Andersson.

På vei mot utklassing

Tunet hadde heng på Holmlia ved å ligge under 4-2, men så startet målkalaset for Holmlia. I løpet av de første 11 minuttene av tredje og siste periode, scoret Holmlia fire ganger.

Les flere sportssaker fra dittOslo.no her

Holmlia-jentene ledet 8-2 og det var kun fortvilelse å spore hos hjemmepublikummet.  Da alle trodde at Holmlia skulle ydmyke Tunet, fant Tunet-spillerne ut at de måtte gjøre noe.

– Vi fant ut at vi måtte flere sjanser, og det betalte seg ved at vi klarte å redusere til 8-5, men honnør til Holmlia som er effektive i dag, sier Bjerkelund.

Vil fortsatt bli best

Til tross for tapet mot Holmlia, er Tunets mål fortsatt det samme.

– Vi skal til sluttspillet og skal være best der. Det er bare å fortsette å trene hardt, fastslår Bjerkelund.

LES OGSÅ: Tunet går for gull

Holmlia-treneren tror også at Tunet vil være med i toppen.

– Vi ønsker å være nærme toppen, men Tunet blir i hvert fall nummer to. Det er et topplag, forteller Andersson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere