RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ENDELIG: Holmlia har endelig vunnet begge kampene i en sesong mot Nordstrand. Vanligvis er det motsatt. Her feirer laget at Ali Sattar Abbas har satt inn 1-2-scoringen rett før slutt.
ENDELIG: Holmlia har endelig vunnet begge kampene i en sesong mot Nordstrand. Vanligvis er det motsatt. Her feirer laget at Ali Sattar Abbas har satt inn 1-2-scoringen rett før slutt. Foto: Alice Johansen

Holmlia vant lokaloppgjøret

Holmlia vant lokaloppgjøret mot Nordstrand lørdag ettermiddag.

NORDSTRAND KUNSTGRESS: Til pause var det gjestene Holmlia som ledet 1-0 etter et skudd tidlig i omgangen av Muhammad Zeeshan Ilyas, som snertet en Nordstrand-spiller og gikk i mål.

Andre omgang ble en svært spennende affære. Begge lag hadde flere store sjanser, men slet med å få ballen i nettet.

I det 64 minuttet gjør Jørgen Krogh Ankerstad saken enkelt, og sender avgårde en markkryper fra syv meter som Holmlia-keeper Marius Støvind ikke klarer å ta. 

Dagens beste 

I det 87. minutt får Holmlias Ali Sattar Abbas servert en nydelig contring, som han demper på brystkassa og tar med seg et par meter, før han plasserer den like under tverrliggeren.

Kampen lever til tre minutter på overtid, hvor begge lag har store sjanser i sluttminuttene.

- 1-1-reduseringen var litt skummel, for Nordstrand trengte virkelig å hente poeng i denne kampen, sier Holmlia-trener Per Utne.

For kampen kunne like gjerne ha bikket i Nordstrands favør.

Flere ganger kom en Nordstrand-spiller alene med keeper Støvind.

- Minst fire ganger kommer vi alene med keeper, som redder ballen gang på gang. De har en veldig god keeper, som klart var banens beste i dag, sier Nordstrand-trener Per Inge Jacobsen.

Støvind selv mener at de matchvinnende redningene kom med en god posjon flaks.

- Det var nok litt flaks involvert der, jeg vil ikke leke helt. Men jeg er i hvertfall fornøyd med egen prestasjon, jeg har spilt et par dårlige kamper i det siste, og da gjorde denne kampen godt, sier keeperen.

Ønsker ikke nedrykk

Lokaloppgjørene mellom Holmlia og Nordstrand er ofte veldig prestisjefylte, og derfor smaket nok en Holmlia-seier ekstra godt.

- Hvert år så langt jeg kan huske har Nordstrand slått oss begge kampene i serien, men i år er det vi som har slått de to ganger, det er utrolig deilig, sier Støvind.

Holmlia klatret en plass opp på åttendeplass på tabellen over Oslo City med seieren, mens Nordstrand fortsatt er plantet i bunnen.

- Nordstrand er bedre enn det tabellen tilsier, de er helt på nivå med de lagene rundt oss på tabellen, og kunne like gjerne ha ligget på øverste halvdel av tabellen, sier Holmlia-trener Utne.

Han håper at Nordstrand skal gjøre en snuoperasjon i høstsesongen, og redde plassen i 3. divisjon.

- Det er det laget vi har møtt hvert år, så det ville være utrolig trist om de rykker ned.

Ønsker spillere velkommen

Om Nordstrand ikke skulle klare å berge plassen, åpner Utne opp døren til Nordstrand-spillerne.

- De har mange spennende spillere. Noen tekniske, andre store og sterke. Rykker Nordstrand ned er alle hjertelig velkommen til å prøve seg hos oss om de ønsker å fortsette i 3. divisjon, sier Utne. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere