RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmlias elleville målfest


Måltyv: Tytti Joronen scoret fire mål mot Målløs
Måltyv: Tytti Joronen scoret fire mål mot Målløs
Det ble langt fra målløst i sesongens første kamp. Debutantene Marianne Nadim og Marie Amundsen scoret fire hver.

Holmlia: Det var en av Holmlias største profiler, Lisbeth Pettersen, som startet målskredet. Hun smeller inn 1-0 i det aller første spilleminuttet denne sesongen. Etterhvert skulle faktisk hele Holmlia-laget, med unntak av målvaktene, komme påscoringslista - som var så lang at sekretariatet ikke fikk plass på ett kampskjema en gang.

Vil prege kamper

Debutantene Marianne Nadim og Marie Amundsen blir viktige for Holmlia hvis de fortsetter i samme stil som mot Målløs. Til sammen ble de to spillerne notert for 11 poeng. Begge scoret de fire mål hver, og hadde i tillegg et par assist.

Dette var gøy. Moro å score, smiler jentene etter kampen. Marianne Amundsen kommer fra Arendal, mens Marie Amundsen valgte å gå til Holmlia da Sagene ble oppløst. Begge har planer om å fortsette å prege kamper.

Vi håper å bidra like mye for Holmlia fremover også, slår de fast.

Ikke overrasket

Målløs fikk en tøff start i eliteserien. Holmlias debutanter er ikke overrasket over at det nyopprykkete laget ikke hang helt med.

Vi har jo fått med oss resultatene deres fra treningskampene, så vi hadde ikke forventet at det skulle bli vanskelig, summerer Amundsen.

Fortsatte trykket

Likevel måtte Holmlia slite for målene i starten av kampen.

Vi trengte litt tid på å kjenne på kampen, det er ofte sånn, sier Amundsen. Men det tok ikke mer enn 1. periode før Holmlia scoret på omtrent alt de foretok seg. Holmlia-trener Patric Jonsson var fornøyd med at laget hans ikke senket trykket utover i kampen. Det samme var debutantene.

Det er bra at vi ikke gir oss selv om vi leder masse, mener jentene. Siste periode vant Holmlia hele 12-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere