RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holmlias stolte vinnere

De siste års imponerende resultater for Holmlias innebandy-damer har nå blitt kronet med Idrettsprisen for 2005.

HOLMLIA: Det er ikke noe småtteri laget fra Søndre Nordstrand har prestert de siste årene. Siden år 2000 har laget vunnet serien hvert eneste år og det står det voldsom respekt av. Fem av dagens spillere har vært med på hele eventyret, én av dem er spillende trener Johanna Engrønningen som kom til klubben høsten 2000 fra svenske Nässjö IBS.
Tilfeldighetene rår, sier Engrønningen.
Jeg flyttet til Kolbotn i 2000 og hadde veldig lyst til å spille innebandy igjen etter et kortere opphold. Satt en kveld og bladde igjennom tekst-tv og der søkte de etter spillere til Holmlia IBK og kort tid etter var jeg på plass, sier en munter assistenttrener.

Stolt vinner

Med Engrønningen på laget startet gullalderen for Holmlia, som nå også har resultert i at folket har stemt frem laget som vinnere av Idrettsprisen for 2005. Det er veldig hyggelig å vinne en slik pris og at folk verdsetter oss. Det er også viktig for selve sporten at vi blir lagt merke til, nå gjenstår det bare å fylle hallene med enda flere tilskuere, avslutter assistenttreneren som er i full gang med forberedelser til det kommende sluttspillet.

Stor ressurs

En annen som har betydd mye for Holmlias suksess er lagets kaptein Lotte Nesbakken, som får masse fortjent skryt av trener Patrick Jonnson.

Hun er en gledesspreder og passer meget godt på jentene i laget, en stor ressurs som alltid ofrer alt for klubben og hun er en meget dyktig spiller, skryter treneren. Nå er det nok, sier Nesbakken litt forlegent da hun hører alt skrytet fra treneren.
Nesbakken har også vært med å vinne alle seriegullene og er gledelig overrasket over å vinne Idrettsprisen.
Kjempehyggelig for alle oss på Holmlia. Vi er en munter og glad gjeng som samarbeider godt og tar eventuelle problemer ved roten, dermed oppstår det sjelden problemer og vi kan fokusere på det vi liker best, nemlig å vinne innebandykamper, avslutter kaptein Nesbakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere