RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holums sølvgutter

Finalekampen ble jevn som forventet, men Sarpsborg fikk det avgjørende målet. Dermed ble Holum sølvgutter både i serie og nm i år.

Ammerud: Finalekampen i årets innebandy-NM ble akkurat så jevn som forventet. Ikke før i siste minutt av sudden death falt avgjørelsen som knuste Holum-guttas drøm om å kopiere fjorårets norgesmesterskap. Holum ble dermed sølvgutter i både serie og norgesmesterskap denne sesongen.
Jeg er j... skuffa, sa Holum-stjernen Ketil Kronberg til Lokalavisen Groruddalen etter kampslutt. Han spilte en god kamp og noterte seg for to scoringer og én assist. For dette ble han belønnet med prisen for Holums beste spiller, men det var ingen stor trøst etter finaletapet.
Det var nemlig en deppa Holum-gjeng som fra sidelinjen så at Sarpsborg-spillerne feiret NM-gullet, foran et svært entusiastisk publikum i Apalløkkahallen. 948 tilskuere skapte stor stemning i hallen, og arrangørklubben Grei kan glede seg over noen flotte NM-finaler.
Knallstart
Holum åpnet også finalen med et smell, da Mattias Samuelsson satte inn kampens første mål allerede etter 39 sekunder. Dette satte standarden for en underholdende og målrik finale, og etter første periode var stillingen oppe i 4-3 til Sarpsborg.
Andre periode var ikke like mye å rope hurra for spesielt ikke for Holum. Østfoldingene økte ledelsen til 5-3 med periodens eneste mål.
Det ødelegger for oss at vi har en dårlig andreperiode, sa Ketil Kronberg etter kampen. Han kunne imidlertid konstatere at tredje periode ble noe helt annet. I løpet av de første ti minuttene scoret Holum fire og Sarpsborg to. I tillegg haglet det med sjanser rundt de to målene. Holum spilte i overtall mye av tiden og brukte minuttene godt i jakten på seier.
Vi hever oss bra i tredje periode. Det er små marginer, og kampen kan vippe begge veier, men det var vi som trakk taperloddet i dag, konstaterte Kronberg.
Flere sjanser
Siste halvdel av tredjeperioden var naturlig nok ikke like forrykende som første, men på stillingen 7-7 var det nok av nerve i kampen. Da ingen av lagene klarte å avgjøre, måtte sudden death til, og der trakk Sarpsborg det lengste strået i siste minutt. Til tross for stor skuffelse, klarte Ketil Kronberg likevel å se fremover etter kampslutt.
Det kommer flere sjanser. Sarpsborg har vært best i år. De har tapt bare to kamper, så all honnør til dem, sa han.

Det ødelegger for oss at vi har en dårlig andreperiode
Ketil Kronberg


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere