RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Homofonien til Bolteløkka


 
 
Homofonien inntar Bolteløkka skole søndag med en storslagen sommerkonsert.

BOLTELØKKA: - Ja, det blir sommerkonsert på Bolteløkka skole denne gangen, sier korist i Den Norske Homofonien, Hans Hellebostad til Lokalavisen. Han forteller at koret, bestående av 32 glade homser og lesber, er et blanda kor som synger mye variert musikk. Koret var blant annet nylig i London, og opptrådte på en korfestival, og har eksistert helt siden 1990.

- Vi er jo ganske lokale i bydelen også, for vi har alltid korøvelser på Høyskolesenteret, og så er det mange som bor i strøket, sier han videre.

Acapella

Søndag klokka 17.oo braker det løs med nytt spennende reportoar, helt uten akkompagnement.. Det er særlig den kjente svenske acapella vokalgruppen, The real group", som blir utgangspunktet for korets sangvalg.

-Det blir utendørs hvis været tillater det, sier Hellebostad. Om værgudene skulle vise seg fra en strengere side, flyttes konserten inn i skolebygningen.

- Vi prøver oss på litt mer intrikrat og spennende type musikk denne gangen, sier Hellebostad. Den forrige store konserten Homofonien holdt, var sammen med ingen ringere enn Arja Saijonmaa og Knut Anders Sørum, en storslagen julekonsert i Fagerborg kirke.

- Denne gangen blir det ganske annerledes fra det vi er vant med, sier Hellebostad.

Lokalt

- Vi tenkte en litt alternativ type konsert denne gangen,og endte opp med Bolteløkka skole som sted, sier koristen. Det satses sterkt på vaffel og kaffesalg, for å skape en hjemmekoselig stemning. Billetter koster 120 og 100 kroner, og kan kjøpes ved inngangen. Neste år holder koret jubileumskonsert for 10 års eksistens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere