RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Homoikoner topper Oslo Live-plakaten


Scissor Sisters FOTO: CC/nachotronic
Scissor Sisters FOTO: CC/nachotronic Foto: CC/nachotronic
Scissor Sisters er bekreftet til Oslo Live.

KONTRASKJÆRET: "Vi lovte å heve ambisjonsnivået i år. Nå begynner brikkene virkelig å falle på plass til Oslo Live 2010, og jaggu holder vi ikke det vi lover. Plateaktuelle Scissor Sisters står på en festivalscene igjen for første gang siden den legendariske opptredenen på Quart i 2007, og endelig i Oslo" skriver festivalen på sine nettsider.

Tidligere i år ble det klart at festivalen doblet prisen på enkeltbillettene, fra 100 til 200 kroner. Prisøkningen skulle rettferdiggjøres med mer spenstige bookinger, og med det amerikanske glamrockbandet har Oslo Live utvilsomt rykket opp en divisjon.

Og du trenger neppe være markedsanalytiker for å gå med på at et band som har toppet Roskilde-plakaten, med sine om lag 70. 000 besøkende, er vel verdige en headliner-status her hjemme.

Oslo Live sparkes i gang for tredje gang på Kontraskjæret 14.juli.

Vi tør for øvrig minne om at vi var tungt til stede under fjorårets festival. Sjekk bildebonanza nederst på denne siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere