RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Honnør til helsemyndighetene

Det har vanket mange spark og mye surmaget kritikk av helsevesenet og noen ganger sikkert med rette. Men nettopp derfor er det så hyggelig å bidra med litt honnør når dette er på sin plass. Helse- og Velferdsetaten annonserte i Nordre Aker Budstikke 23.10. at det nå er tid for influensavaksinasjon for de over 65' som er en utsatt gruppe når denne spesielle forkjølelsen begynner å herje. Fremmøte på helsestasjonen i Nordre Aker, i Nydalsveien 21, onsdag 29. oktober fra klokken 11.00 og utover dagen. Pris kr 50,- per vaksinasjon som er langt under det vanlige legekontorer tar.

Håpløst var det sikkert flere som tenkte. Har det ikke vært køer før så blir det helt sikkert det nå! Men der tok vi feil. Visst var det mange eldre mennesker på farten for å bli vaksinert, men Nordre Akers avvikling og arrangement var så vel planlagt og regissert, at ventetiden nærmest var minimal når vi ser bort fra de nødvendige 20 minuttene som alle måtte sitte i ro etter å ha fått sprøyte i tilfelle vaksinasjonen skulle fremkalle reaksjoner som krever legehjelp.

Det strømmet på med eldre mennesker. Men vi trengte ikke å stå i kø foran en trang luke. En smilende ung dame og mann sto med skjemaer for utfylling ved inngangen og hilste velkommen. Et stort bord med stoler og kulepenner på plass gjorde sitt til at registrering og nødvendige opplysninger gikk vært så greit. Og mest imponerende av alt; helsepersonell som håndhilste og tok vel vare på hver enkelt som skulle ha et sprøytestikk i overarmen. Det hele var over på noen minutter. Alt i alt en svært så positiv opplevelse og en velfortjent honnør til bydelen/helsevesenet for gjennomføringen.

Synnøve Tufte

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere