RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoppende suksess

30 håpefulle hoppdebutanter deltok på skirennet på Grønland torg sist onsdag.

GRØNLAND: Da ble det arrangert «Aktiv til VM» på Grønland torg. Hensikten med slike arrangement er å få barn og unge til å aktivisere seg, og gi dem opplevelsen og gleden av å være aktive utendørs sammen med andre barn. Den mobile aktivitetsparken ble en suksess, ifølge senterleder Stine Torvaldsen.

– 30 håpefulle hoppdebutanter deltok i skirennet på Grønland. Ordfører Fabian Stang stilte opp i alle tre hoppomganger med entusiastiske heiarop og oppmuntringer, forteller hun til Østkantavisa.

Dragen juniorklubb stakk av med seieren etter meget ivrig og flittig hopping fra mange av fritidsklubbens kandidater, ifølge Torvaldsen.

– Det var strålende oppmøte, gode stilkarakterer i hopp og mange flinke og modige hoppere. Takket være god støtte fra ordføreren, og tips om hoppteknikk fra skihopperne Tom Hilde og Anette Sagene ble hopperne bare bedre og bedre utover kvelden, sier hun.

«Aktiv til VM» blir arrangert av Skiforeningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere