RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoppet ut av brennende leilighet


Fra denne leiligheten i tredje etasje hoppet mannen ut da det begynte å brenne søndag morgen. Foto: Trine Dahl-Johansen
Fra denne leiligheten i tredje etasje hoppet mannen ut da det begynte å brenne søndag morgen. Foto: Trine Dahl-Johansen
En mann fra Skullerud ligger skadet på Ullevål universitetssykehus etter at han søndag hoppet ut fra tredje etasje fra en brennende leilighet.

SKULLERUD: Det var ved 07-tiden søndag morgen politiet fikk melding om en brann i Johan Scharffenbergs vei 105 på Skullerud. En av leilighetene i tredje etasje sto i full fyr og innehaveren hadde hoppet ut. Utenfor leiligheten var det kun asfalt å lande på.

– Da den første politipatruljen kom til stedet lå han bevisstløs på bakken og ble fraktet til Ullevål universitetssykehus, sier Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

– Mannen er røykskadet, og ligger til observasjon. Tilstanden er stabil, opplyser Alf Bøhler, kommunikasjonsrådgiver ved Ullevål universitetssykehus.

Det fremkom på tirsdag feilaktige opplysninger om at mannen var sendt til Sverige. Dette skjedde på grunn av en sammenblanding av to pasienter fra Ullevål sykehus' side.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere