RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Horekunde nummer to på Bygdøy

Oslo-politiet har tatt sexkunde nummer to, ved å følge etter ham til parkeringsplassen på Bygdøy.

Politiets spanere stoppet der den 36-årige mannen med en prostituert fra Romania. Dermed hadde han et stort forklaringsproblem.

- Han valgte å innrømme forholdet, og får en bot på 8000 kroner, forteller leder for politiets STOP-gruppe, Harald Bøhler til Vg.no

Avisen melder at kvinnen er registrert som prostituert av politiet, etter flere tidligere Norges-besøk. Hun hadde gyldig oppholdstillatelse, og ville ikke melde seg som offer for menneskehandel.

I helgen ble første personen tatt for brudd på den nye loven som forbyr kjøp av sex. Dermed er mannen den andre som blir tatt etter at loven trådte i kraft 1.januar.

Politiet merker at antallet prostituerte har også godt kraftig ned, de nigerianske kvinnene har så godt som forsvunnet fra gatebildet, mens en del kvinner fra Øst-Europa nå er på vei tilbake etter ortodoks julefeiring.

- Vi vil fortsette med patruljering, og med sivile spanere. Vi øker også innsatsen for å ta kunder som kjøper sex fra private leiligheter, sier Bøhler til VG.

Les også: Sexpatruljerer hovedstaden

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere