RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Horn Galtung: Jeg er imponert

BU-leder Elin Horn Galtung kunne knapt tro sine egne øyne da hun så oppslutningen til støtte for kunstisbanen.

RØA: Da jeg så tilstrømningen av mennesker som ville skrive under til støtte for kunstisbanen på Bogstad utenfor banken på Røa fredag ettermiddag, var det første gang i mine 22 år som politiker jeg har sett noen stå i kø for å skrive under på noe som helst slikt, sier Bydelsutvalgsleder Elin Horn Galtung.

Jeg er imponert. At de i løpet av så kort tid har klart å samle denne støtten. Det forbauser meg likevel ikke at kunstisbanen har så sterk støtte i lokalbefolkningen, for de aller, aller fleste meldingene jeg har fått er at "Dette må dere bare få til!" Jeg så for øvrig også at nær familie til Nini Egeberg skrev under på listen til støtte for kunstisbanen. Det står i sterk kontrast til Byantikvarens uttalelse om at denne kunstisbanen kan mulig være i strid med intensjonen og ordlyd i Nini Egebergs arvingers overdragelse av Bogstad gårds jordvei til kommunen. Hvem skal kunne vurdere dette best om ikke noen fra den nærmeste familie?, sier Horn Galtung.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere