RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hossein må skuffe 60 kunder hver dag

Hossein Fathivandabadi og kona Leila fortviler over at de ikke får lov til å selge sporveiskort i kiosken sin i Parkveien.

Parkveien: Den lille kiosken Firkløveren ligger strategisk til mellom to trikkeholdeplasser, hvor både 17-, 18- og 11-trikken kjører.

– Vi søkte ruter om tillatelse til å selge sporveisbilletter for to år siden, og da fikk vi til svar at det var uaktuelt. Etter flere henvendelser fra kunder søkte vi igjen og fikk beskjed om at vi skulle få svar innen september 2010, men vi har fremdeles ikke hørt noe, forteller en frustrert Hossein.

Les også: Går tomme for Flexus-kort

 

Får kjeft

Både han og hans kone er lei av å ikke kunne ute den servicen de ønsker til kundene, og får mellom femti og seksti spørsmål om salg av billetter hver eneste dag.

– Det er kjedelig for oss, fordi noen kunder blir veldig irriterte og kjefter fordi vi ikke kan selge det de trenger, sier Hossein.

For den lille familien handler dette ikke om profitt, men om kundeservice. Hossein understreker at han ville blitt like fornøyd om Ruter ville ha satt opp en billettautomat ved stasjonen.

– Det er veldig merkelig at det ikke finnes muligheter for kjøp av billett på en stasjon med så mye trafikk, sier han.

Langt å gå

Det nærmeste fra Parkveien er enten å gå til neste stasjon ved Holbergs plass, eller gå opp i Hegdehaugsveien til en 7-Eleven som ligger der.

– Og det har ikke mange reisende tid til, pluss at det er mange gamle som er dårlige til beins, sier Hossein og rister på hodet.

300 underskrifter

Allerede 24. mars 2010 sendte Hossein sammen med andre beboere i nærområdet en oppfordring til ruter om å la Firkløveren selge sporveiskort. Vedlagt lå det over 300 underskrifter. Fremdeles har Hossein ikke fått noe klart svar på om eller hvorfor han eventuelt ikke skal få selge kort.

Alternativet for de reisende blir å betale 40 kroner for enkeltbillett, noe mange synes er helt uakseptabelt. Nå håper Hossein på en snarlig løsning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere