*Nettavisen* Nyheter.

Høstferieklubb på Hammersborg

 

Kommende mandag er det høstferie i Oslo. St.Hanshaugen informerer om tilbudet i Ferieklubben for elever som går på Ila og Møllergata skole eller som bor i bydelen men går på en annen skole.

Ferieklubben er for barn fra 5. til 7. klasse, hvor de Vi møtes på Hammersborg fritidsklubb hver dag i høstferien klokken 10.00.

Her får de et tilbud uansett vær og de drar på tur de fleste dagene.

Klubben opplyser at de ikke trenger påmelding, du blir med de dagene som passer deg.

Tilbudet er gratis.

Du må ha med mat og drikke hver dag og varme klær til å være ute i.

Ferieklubben er et samarbeid mellom Marcus menighet, Gamle Aker menighet, Frivillighetssentralen og Hammersborg fritidsklubb.

Tilbud i høstferien for ungdom:

Ungdomsklubben holder åpent onsdag fra 18.00 til 22.00 og fredag fra 19.00 til 23.00. Det er tilbud om overnatting på klubben fra fredag til lørdag. Ring klubben eller kom innom for påmelding til overnattingen. Tilbudet er gratis.

Tilbudene er for barn og ungdom som går på kommunal skole i bydel eller bor i bydelen.

Så litt annet om klubben:

- Vi har tilbud om etterskoletid mandag, tirsdag og onsdag fra 13.30 til 16.30 for barn i 5., 6. og 7. klasse. Det er gratis mat og tilbud om leksehjelp. Tilbudet er gratis.

- Ungdomsklubben holder åpent onsdager fra 18.00 til 22.00 og fredager fra 19.00 til 23.00. Ungdomsklubben har tilbud om far out gruppe en onsdag i måneden. Ble du nysgjerrig på hva dette er for noe? Ja da må du komme innom klubben for mer informasjon.

- Det blir mange aktiviteter på fredagene på ungdomsklubben utover høsten. Har du lyst til å være med på å bestemme hva tilbudet skal være? Kom innom oss og si i fra. Kanskje du også vil hjelpe til med planleggingen av aktiviteter på klubben?

- Høstens HAMROCK# er 1. november. Gjør det klar til en stor konsertkveld med mange dyktige ungdomsband.

- Juniorklubben holder åpent mandager og torsdager fra 17.00 til 20.00. Juniorklubben har små og store aktiviteter på mandagene og torsdagene.

Det blir spennende formingsverksteder, Halloween, tur til Langedrag og masse

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.