RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hot med metallmøbler


STÅLSETT DEG: Metallvaier er i vinden på møbelfronten.
STÅLSETT DEG: Metallvaier er i vinden på møbelfronten.
Vårens trendmøbler bygges av metallvaiere.

Å bruke metallvaiere til å lage møbler er ikke noe nytt, men mange møbeldesignerne har tatt dette uttrykket et skritt videre i det siste, sier redaktør i Elle Interiør, Helle Tjaberg.
Møblene nå er mer skulpturelle, som kunstverk. En av de nye spennende designerne som har vært med på å skape trenden, er Arik Levy. Han laget en serie i vaier som fikk stor oppmerksomhet i fjor, forteller hun.
Uttrykket finnes i de fleste typer møbler, fra krakker og stoler, til bokhyller og bord.
Det er en spennende form å jobbe med. Mange bruker sterke farger, som er en annen trend nå. Dermed blir ikke uttrykket kaldt. Ellers kan det være tøft å kombinere metall med andre materialer. Ha trestoler til et bord i vaier, eller et røft trebord kombinert med metallstoler, så kommer møblene mer til sin rett, anbefaler Tjaberg. Så da er utfordringen bare å få satt seg godt til rette.
Mange av møblene er gode å sitte i, selv om det kanskje ikke ser slik ut. Men av hensyn til sittekomforten kommer heldigvis noen av modellene også med puter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere