Gå til sidens hovedinnhold

Høy temperatur i Holmliahallen

Holmlia tapte toppkampen i innebandy mot Akerselva. Og for et drama det ble i Holmliahallen mandag kveld.

HOLMLIA: Holmlia tapte mandag 6-5 i en meget nervepirrende kamp mot Akerselva. Men det store samtaleemnet etter kampen var da alle spillerne barket sammen helt mot slutten av kampen.

Mistet hodet

Det hele startet da Akerselva ledet 6-4 med litt mer enn to minutter å spille av kampen. En ball går via dommeren og ut av banen. En gyllen regel er da at laget spiller ballen tilbake til motstanderlaget noe ikke Holmlia gjorde og dermed kunne score et enkelt mål.

Da gikk det en kule varmt for Niklas Eriksson som hoppet på målscoreren og plutselig var alle på banen for å ha et ord med i laget.

– Han kastet seg over meg og jeg ble veldig overrasket. Det er vanlig at man spiller tilbake ballen når sånt skjer, men vi fikk ikke med oss at dommeren sa dette, sier offeret Thomas Pettersen.

Trener for Akerselva, Paolo Caroprese, mener at det ikke er rødt kort.

– Det er ingen slag og spilleren drar bare ned motstanderen. Det de gjorde var unfair og jeg håper dommeren skriver det i rapporten, sier Caroprese.

Ikke unfair

Kaptein for Holmlia, Magne Lier, sier at de ikke fikk med seg at dommeren ba de spille ballen tilbake.

– Jeg har vanskelig å tro at spillerne våre gjør sånt. Vi har hatt et dårlig rykte før, men nå er det en stemning i laget som vi aldri har sett før, sier Magne Lier.

Enormt engasjement

Under mandagens kamp var det hele 108 tilskuere i Holmliahallen og de laget en fantastisk ramme rundt kampen.

– Det er jævlig kult at det er så mange her. Holmlia er et dritgodt lag som er artig å se spille, sier Paolo Caroprese.

Trener for Holmlia, Andreas Hildremyr, er også fornøyd med engasjementet.

– Det er en veldig fin ramme på kampene våre og det er mye folk. Nå må vi ta tre poeng mot Fredrikstad lørdag, slik at vi ikke blir hektet av, sa han etter kampen.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden