Gå til sidens hovedinnhold

Høydepunktet kom for sent

Maria Mena leverte en fin miks av nytt og gammelt da hun stod på Øyascenen lørdag, men det var først på den aller siste låta hun virkelig grep publikum.

MIDDELALDERPARKEN: Den nå 25 år gamle Maria Mena har, på tross av sin unge alder, rukket å blir en real veteran i gamet, og det er tydelig når man ser hvor trygg og sikker hun er på scenen. Med et band bak seg på åtte musikere kom hun til Øya med musikalsk tyngde.

Ikke det helt store

Det var en god blanding av både gammelt og nytt materiale. Med så mange hiter bak seg, bør det være lett å få folk med seg, men det utviklet seg aldri til den helt store konsertopplevelsen.

Blant de gode gamle spilte hun både "You`re the only one" (2004) og "Just hold me" ( 2006), men det utviklet seg aldri til noe mer enn lett vugging blant publikum - og med mye prat i rekkene, var det nesten aldri fullt fokus på vakre Mena.

Mitt lille land

Hun benyttet også sjansen til å feire med Øya at hennes nye album ble ferdig i går, og ga selvsagt en liten smakebit av det nye materialet.

Låta "Viktoria" fra hennes sjette album med samme navn, er historien om da moren hennes byttet navnet fra Viktoria til Maria. Dette er en låt som er typisk Mena, med et fengende refreng som lett sitter, men om det holder seg, det vil tiden vise.

Konserten tok seg virkelig opp med "All this time", og det virker som om publikum først da våknet skikkelig opp. Avslutningen ble som seg hør og bør i disse tider; "Mitt lille land", men den handler mer om historien bak enn hvem som står på scenen - selv om hun synger den både sårt og vakkert.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk