*Nettavisen* Nyheter.

Høye nok likevel

Ullern-trener Ståle Frey fryktet hans disipler kom til å bli for lave i serieåpningen mot Bærums Verk, men det ble på ingen måte tilfellet søndag.

ULLERN 71
BÆRUMS VERK 60

Ullern: For Ullern fikk en glimrende start på årets eliteserie ved å slå de regjerende norgesmestrene 71-60 hjemme i Ørakerhallen. Og hovedgrunnen til seieren var at Ullern kontrollerte returene under egen kurv tross handikap i størrelse, i tillegg til at hjemmelagets spillere skjøt meget bra utenfra.
Vi er litt få og litt små, sa Frey før kampen.
Etterpå måtte imidlertid treneren bite i seg sine egne ord.
Jeg er kjempefornøyd med forsvarsspillet. Særlig hvordan vi hele tiden er i posisjon, sa Ståle Frey etter kampen.

Startet best

Ullern viste at returtagning ikke bare handler om høyde, men også om spilleforståelse og kollektiv jobbing med beina. I angrep mente derimot Frey
laget fortsatt har litt å jobbe med.
Det var litt hulter til bulter. Vi spilte ikke etter noen spesielt strenge systemer. Det gikk mer etter instinkter, mente Frey om den saken.
Det tok ikke lang tid før Ullern tok initiativet i kampen, og etter ti minutter ledet vertene 21-13. Bærums Verk hevet seg i den neste perioden, men Ullern ledet likevel med seks poeng da kampen var halvspilt.

Dro fra kraftig

Ullern åpnet den tredje perioden forrykende. Langskytterne traff på alt de første tre minuttene, og føk som en virvelvind opp i 43-29-ledelse.
Resten av kampen ble en transportetappe. Dermed var også drømmeåpningen et faktum for basketjentene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.