Høyre-budskap på tamilsk idrettsfest

VALG: Surendra Mahendra Rajah sammen med datteren sin, Hareesni, og et knippe Høyre-politikere som besøkte Stovnerbanen.

VALG: Surendra Mahendra Rajah sammen med datteren sin, Hareesni, og et knippe Høyre-politikere som besøkte Stovnerbanen.

I helgen var flere tusen friidrettsutøvere i gang på Stovner-banen. Vertskap var Tamil Sangam.

STOVNER: Tamil Sangam hadde sitt årlige idrettsarrangement på Stovnerbanen i helgen, slik de har hvert år. Hit kommer flere tusen utøvere fra alle idrettslag i Oslo, og denne helgen var det igjen stor idrettsglede å se.

Del på Facebook

– Men både lørdag og søndag startet dagen med en minnestund for de drepte i Regjeringskvartalet og på Utøya, forteller Surendra Mahendra Rajah, som sitter i styret.

Han er veldig fornøyd med hele arrangementet. Og sate stor pris på besøket fra Oslo Høyre som ankom Stovnerbanen med sin store blå buss med Fabian Stang-portrett på siden.

– Fabian Stang gjorde en flott jobb etter terroren. Og det var fint å høre Bård Folke Fredriksen tale om viktigheten av integrering i helgen, sier Surendra Mahendra Rajah.

Han forteller at alle partiene i Oslo var invitert, men at det var Høyre som grep anledningen.

Byråden slo fast at tamilene utgjør en aktiv og viktig ressurs for Oslo kommune, og mente det er spesielt viktig å satse på gode skoler som integrerende faktor fremover, og ta vare på det gode samarbeidet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag