Høyre vil møte lokalbefolkningen

Afshan Rafiq skal snakke om helse- og sosialpolitikk.

Afshan Rafiq skal snakke om helse- og sosialpolitikk.

Stovner Høyre byr på to av sine stortingskandidater når de inviterer lokalbefolkningen til åpent møte torsdag kveld.

STOVNER: Sammen med leder av Oslo Høyre, Michael Tetzschner, skal femtekandidat Afshan Rafiq holde innlegg under møtet i kultursalen på Nedre Fossum gård torsdag kveld klokka 19.

Møtet er åpent for alle. Vi har invitert alle Høyre-medlemmene i Groruddalen, og lagt ut løpesedler. Men vi vil gjerne nå de som er usikre på Høyre også. Vi tror mange er enige med oss uten å vite det, sier leder av Stovner Høyre Eirik Andresen.

Tetzschner er hovedtaler med "Usikre tider har Høyre svarene?", mens Rafiq skal snakke om helse- og sosialpolitikk.

Rafiq er på en usikker femteplass, og hun kan faktisk bli den eneste stortingsrepresentanten med innvandrerbakgrunn til høsten. Hun representerer også Groruddalen, som er en viktig del av Oslo, sier Andresen.

Og med dette starter dere valgkampen?

Vi har vel egentlig en kontinuerlig valgkamp. Men vi prøver å holde en-to slike møter i året. Det er viktig at folk vet hva vi står for. TV-debatter blir ofte så korte, og det er en viktig del av demokratiet at folk får vite hva vi står for, sier Andresen.

Han anslår at møtet vil vare et par timer, og det blir anledning til å stille spørsmål og få i gang debatt. Kaffe vil det også bli.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.