*Nettavisen* Nyheter.

Høysesong for utroskap

FRISTELSER I SOLEN: Sommerferien frister både kvinner og menn i Oslo til å søke affærer utenfor forhold og ekteskap. FOTO: CLIP ART Foto: Foto: ClipArt

Bor du i Oslo og i er et forhold, er sjansen stor for at partneren din kan ha vært utro i ferien.

OSLO: En undersøkelse utført av nettdatings-tjeneste for personer som er gift eller i et forhold, Victoria Milan, viser at folk får mer lyst til å være utro i ferien.Nettsiden har rundt 100.000 medlemmer i Norge, og nærmere halvparten av disse er bosatt i Oslo.

Medlemmene, der gjennomsnittsalderen er 35 år, består av omtrent 40 prosent kvinner og 60 prosent menn og derfor kan tallene komme som en overraskelse. Tallene fra Oslo viser at 75 prosent av kvinnene og 55,6 prosent av mennene allerede har funnet en elsker på nettsiden.

Hele 52,4 prosent av kvinnene og 41,3 prosent av mennene svarte at de kom til å treffe elskeren sin i ferien, men de er også sammen med sin faste partner i ferien.

Møteplasser

De mest vanlige møteplassene er hoteller, sommerhus, lånte leiligheter eller en reise til utlandet der man forteller partneren at man skal på forretningstur.

Firmaet har ennå ikke fått noen klager fra bedratte partnere.

– Vi jobber med full diskresjon og vi instruerer våre medlemmer i hvordan man skal oppføre seg for å unngå å bli tatt. Skal man være utro er diskresjon nøkkelordet, forteller informasjonssjefen Dominika Peczynski til Nordstrands Blad.

Lei av partneren

Kvinnene i undersøkelsen viser mer interesse for elskeren sin enn mennene. 59,2 prosent av kvinnene med elsker får nemlig mer lyst til å treffe han etter mye tid med sin faste partner. Kun 27,8 prosent av mennene føler det samme.

Utroskap viser seg å være god business, og firmaet har tjent gode penger.

– Jeg vil påstå at det er en god ordning for alle, for oss som foretak og for de som vil være utro uten å ta den risikoen ved å ha et forhold til noen på jobben eller med en felles venn. De bedratte trenger ikke å vite om affæren og jeg er overbevist om at det er bedre å bli bedratt uten å vite noe enn å bli forlatt eller befinne seg i en situasjon der «alle» vet om det, utenom den bedratte. Når man plasserer utroskapen utenfor sin private sfære, er det mindre sjanse for å bli tatt, sier Dominika Peczynski.

Det er flere grunner til at disse medlemmene fra Oslo har valgt å ta steget mot utroskap i sommerferien. I faktaboksene kan man se årsakene rangert.

Tabellen viser at de mest vanlige årsakene til at medlemmene søker en elsker er nokså like. De færreste av medlemmene søker en elsker på grunn av kjedsomhet og uoverensstemmelser med sin faste partner.

Tallene viser også at medlemmene kan føle at forventningene ferien fører med seg er for store, og at de ikke har noe å snakke med partneren om.

Derimot, har du og partneren din lite eller ingen sex, er muligheten stor for at han/hun har tatt steget mot utroskap, og kanskje til og med blitt medlem på VictoriaMilan.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.