*Nettavisen* Nyheter.

Høyt over takst på Lambertseter

Rekkehuset i Mellombølgen ble solgt 800.000 over takst i forrige uke. – Det er bra marked på Lambertseter om dagen, sier megler Christoffer S. Akerjordet.

LAMBERTSETER: – Flere salg de siste ukene har godt bra over takst, sier Christoffer S. Akerjordet ved Aktiv Eiendomsmegling på Lambertseter. Taksten på rekkehuset i Mellombølgen var 3.250.000,og prisantydningen det samme.

– Det var mer enn 60 på visning og enorm interesse for boligen. Rekkehuset gikk omsider for 4.050.000 kroner, forteller Akerjordet.

Lite tilbud

– Er det noe spesielt med Lambertseter, eller er det markedet som er bra?

– Etterspørselen på Lambertseter har vært stor, mens tilbudet har vært relativt lite. Vi får mange henvendelser på de leilighetene vi har ute. Folk vil gjerne settes opp på lister og kontaktes dersom det er noe til salgs, sier Akerjordet.

– Hvem kjøper?

– Det er mye unge folk. Vi ser nok et lite generasjonsskifte på Lambertseter. Det er mange unge par, som kanskje som venter et barn etter hvert, sier Akerjordet.

– Selger seg ikke selv

Boligmarkedet generelt mener han fungerer godt.

– Det er bra med interesse, men folk er litt mer obs på prisene nå enn før finanskrisen. Leiligheter selger seg ikke selv, og bred markedsføring er viktig, sier Akerjordet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.