*Nettavisen* Nyheter.

Høyt volum i kirken

Humming People entrer scenen i Lambertseter kirke i kveld.

La rockefoten rykke i Lambertseter kirke i kveld, fredag.

Spinn Vill er navnet på ungdomsarrangementet som finner sted i Lambertseter kirke i kveld, fredag 16. oktober, klokken 19.

Tre lokale band/artister varmer opp før headlineren Humming People entrer scenen. De lokale artistene er No Exile, rapperen Sebbe og Robert Vendetta and the moonlight stiffs. Det blir også vist filmer som er laget av lokale ungdom.

– Det er en kveld hvor vi for ungdommenes skyld rocker kirka. Vi kjører lys og lyd og fult show, med stort trykk og massivt volum. Artistene som stiller har spennvidde og artistisk kvalitet. Lambertseter Kirke er en Kirke for alle aldersgrupper og med dette arrangementet vil vi vise at ungdommene og volum har sin plass også. Det vil ikke si at det er eksklusivt for ungdommer, alle aldersgrupper er invitert, men det blir høyt, sier Robert August Pedersen, ungdomsarbeider i kirken og ansvarlig for arrangementet.

Han legger til:

– Humming People er et liveband av klasse, og mye av det samme kan sies om Robert Vendetta and the moonlight stiffs. Sebbe er en bevisst rapper med veldig bra tekster og No Exile er ett ypperlig eksempel på den deilige, rå energien som er blant ungdommene.

Spinn Vill er støttet av ungdomsrådet i Oslo kommune, Lambertseteralliansen og kirken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag