RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høredøvende show på Oppsal

Åttendeklassinger med og uten hørselsproblemer gledet nylig medelever og foreldre med en forestilling preget av spilleglede og fantasi.

OPPSAL: Tvillingskolene Oppsal og Vetland har i lang tid jobbet med et fellesprosjekt, som de sist torsdag endelig fikk vist frem for et spent publikum. Da gikk nemlig hørende åttendeklassinger fra Oppsal skole og døve åttendeklassinger fra Vetland skole sammen om å vise frem forestillingen med det klingende navnet "Høredøvende Show".

Forestillingen varte i én time og ble fremført tre ganger i løpet av dagen. De involverte elevene bidro med godt introduserte innslag bestående av sketsjer, dans og musikkinnslag laget av dem selv. Nordstrands Blad var tilstede da de unge talentene fremførte sitt høredøvende show for medelevene, og kan skrive under på at forestillingen ble godt mottatt. Ved hjelp av både lyd, lys, rekvisitter og tegnspråk fikk man oppleve alt fra morsomme bilturer til tung rockemusikk og en tur på rektors kontor. Elevene strålte av spilleglede og fikk også masse velfortjent applaus for sine kreative innslag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere