RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

EGEN POKAL: Maria Erstad, Mia Oppi, Martine Olsen, Malin Stensrud og Mildrid Lillestøl fra HSIL viser stolt frem pokalene. ALLE FOTO: HSIL
EGEN POKAL: Maria Erstad, Mia Oppi, Martine Olsen, Malin Stensrud og Mildrid Lillestøl fra HSIL viser stolt frem pokalene. ALLE FOTO: HSIL

HSIL gjorde det bra under årets Rola

HSIL turn gjorde det bra under årets Rola Konkurranse. Nå håper klubben på flere medlemmer.

OSLO/ASKER: Over 70 påmeldte tropper fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord var samlet i Askerhallen under årets Rola Konkurranse.

Og HSIL gjorde en god figur i det meget populære arrangementet.

– Vi er fornøyde med innsatsen. Resultatene viser at vi er på vei, sier leder i turngruppen, Bente Stensrud.

Gode plasseringer

HSIL stilte tropper i tre klasser, Bra Bedre Best (BBB) for de yngste, Rekrutt og Junior. Det var tilsammen 14 turnere.

Og spesielt i trampett gjorde HSIL det bra. Det vanskeligste som ble gjort her var strak salto med dobbelskru, som er svært imponerende av rekrutter. Rekruttene fikk karakteren 10,05 og en flott 5. plass av 31 tropper. Juniorene fikk 8,55 og en 15. plass.

I tumbling fikk rekruttene fikk karakteren 8,60 og 7. plass av 30 deltagende tropper. Juniorene fikk 7,6 og 8. plass av 21 tropper.

Juniorene turnet også inn til en 5.plass i frittstående.

Seriøs arrangør

Holmen Tropp og Turn, med daglig leder Linda Gundersen i spissen, har arrangert Rola 16 ganger. Og i denne konkurransen tar arrangøren de aller yngste på alvor.

– Vi legger til rette som dette var et NM for senior. Det skal være et hyggelig arrangement, samtidig som det er seriøst, sier Linda Gundersen.

Trenger hall

Og HSIL er litt misunnelige på Holmen og mange andre turnklubber rundt omkring i Norge siden de ikke har egen hall.

– Vi trener i en gymsal og jeg er sikker på at vi kunne rekruttert flere om vi hadde hatt vårt eget treningslokale, sier Bente Stensrud.

HSIL har når rundt 300 medlemmer og for å søke tippemidler er de avhengig av å doble medlemsmassen.

– Målet vårt er å søke midler for å drifte en lagerhall. Mye hadde løst seg med egen hall, både på trener og utøversiden, sier hun.

– Hva gjør man om man vil turne hos dere?

– Vi har en egen hjemmeside (hsilturn.no) hvor det står info. Men vi hadde sommeravslutning for turnskolen vår og den begynner på igjen i september. Da er det bare å møte opp, sier Bente.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere