RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HSIL lagde skifest i snøværet


Etter fullført løp på lørdagen brukte denne gjengen fra HSIL tiden til å kose seg med boller og saft, og å heie på lagkameratene i sporet.
(Bak f.v.) Marte Wiger (8), Ida Bratlie (10), Martine Tollefsen (11). (Foran f.v.) Filip Engnes (8), Sander Krogstad (9), Sindre Vestengen (8).
Etter fullført løp på lørdagen brukte denne gjengen fra HSIL tiden til å kose seg med boller og saft, og å heie på lagkameratene i sporet. (Bak f.v.) Marte Wiger (8), Ida Bratlie (10), Martine Tollefsen (11). (Foran f.v.) Filip Engnes (8), Sander Krogstad (9), Sindre Vestengen (8).
Rennleder Morten Hagen mener dette var den mest vellykkede Oslo Skifestival under hans ledelse. Til sammen hadde HSIL hele 92 startende i Holmenkollen.

Holmenkollen: Mildværet forrige uke gjorde rennlederen nervøs for gjennomføringen av årets happening for Høybråten og Stovner, nemlig Oslo Skifestival i Holmenkollen. Men på selve dagen var det et ordentlig norsk snødriv over nasjonalarenaen.

Det gikk jo veldig bra til slutt. Vi gjorde for øvrig en ekstra innsats fredagen før og fylte på med snø enkelte steder i løypa, forteller Morten Hagen.

Stolt over innsatsen

Dette er 26 gang HSIL tropper sammen og arrangerer skifest. Og med 100 funksjonsærer og hele 92 starter, er det ikke noe å si på innsatsen til Groruddalsklubben.

Dette er vår største og viktigste dugnad. For ikke å si den morsomste. Det betyr mye for klubben, og vi får massevis av positive tilbakemeldinger, sier rennlederen fornøyd.

Jeg må si det er morsomt å være rennleder med så mye flinke folk i klubben. Jeg er veldig stolt av innsatsen, roser Hagen.

Sparte krefter til stafett

Martine Tollefsen (11) var en av langrennsløperne til HSIL som prøvde skiene, og formen, denne helgen. Sammen med en gjeng andre HSIL'ere varmet hun seg inne etter målgang i J12, 2 km friteknikk lørdag.

Runden var veldig slitsom, men mest moro, sier Martine. Hun danset rundt Kollen på 8:21 min.

Jeg gikk mitt beste, og er veldig fornøyd, slår Martine fast.

Guttegjengen Filip Engnes (8), Sander Krogstad (9) og Sindre Vestengen (8) forteller at de sparte litt kreftene til søndagens stafetter.

Da skal vi gå like fort som Bjørndalen og Northug, mener HSIL-gutta. Alle syns det er veldig stas gå skirenn i selveste Holmenkollen.Runden var veldig slitsom, men mest morsom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere