RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høstens vakreste Oslo-eventyr?


Det kan bli en helt spesiell stemning langs Akerselva når natt og dag er like lange. Her fra Stilla. Foto: Elvelangs i fakkellys
Det kan bli en helt spesiell stemning langs Akerselva når natt og dag er like lange. Her fra Stilla. Foto: Elvelangs i fakkellys
Ved høstjevndøgn, når dag og natt er like lange, og lys og mørke er i balanse, er det klart for høstens mest spesielle og magiske vandring langs Akerselva.

AKERSELVA: Denne kvelden er alt elektrisk lys slukket, og elva er opplyst av flere tusen fakler og lysinstallasjoner. Dessuten venter mange kulturopplevelser.

Torsdag 25. september kl. 20-23 er alle velkommen til å vandre fra Frysja til Vaterland, i «Elvelangs i fakkellys». Du kan starte hvor du vil langs elva. Årets arrangement er det niende i rekken, og er et av Oslos best besøkte kulturarrangementer.

Mange kulturinnslag

Underveis vil du møte mange kulturinnslag. Det er meningen at du skal la deg overraske, derfor vil ikke arrangørene, bydelene Nordre Aker, Sagene og Gamle Oslo, avsløre alt.

Men vi anbefaler alle å se seg godt om. Kanskje oppdager du en sirkusartist som henger i en line høyt oppe? Eller synkronsvømmere som stiger opp av elva? Du kan også møte tryllekunstnere, sjonglører, flammeslukere, dansere, sangere og musikere, lokker arrangørene.

Gå nedover elva

Ta også en titt på selve elva. Kanskje vil du der oppdage lysskulpturer og installasjoner. Denne spesielle kvelden kan du oppleve en magisk og eventyrlig stemning. Alle oppfordres til å gå nedover langs elva. Vær forsiktig og pass godt på barna, det er mange fakler langs ruta. Og reis kollektivt, oppfordres det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere