RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høstfest

Fredag var siste dag i høstferien, og hva er vel mer naturlig enn å avslutte med høstparty. Ammerud aktivitetssenter samlet rundt 160 ungdommer på sin populære variant.

Ammerud: Listepop i dansesalen, romantiske hjertelys i tv-rommet og eget biljardrom. Hva mer kan man vel ønske seg en fredag i oktober hvis man er fjorten år og på fest. Neppe mye. Likevel har Ammerud aktivitetssenter både dette og litt til å by på når de inviterer til årets høstfest.
Overalt kryr det av glade, feststemte og småflørtende ungdommer. Likevel er det ikke til å unngå at det er dansekonkurransen som trekker flest folk. Det mørke rommet har tradisjonelle diskolys, og det pumpes ut både røyk og rytmisk popmusikk. Og de unge danser. Mer eller mindre frivillig.

Vrikkes og hoppes

I alle fall hvis vi skal tro første deltaker ut, Stefany Soares.
Dette er tvang, ass, utbryter hun med et spydig flir mot venninnegjengen, som dytter henne ut på gulvet.
Likevel hersker det liten tvil om at hun kan sine ting. Det vrikkes og hoppes, ristes og breakes. Både stående og liggende, og ganske snart har hun fått selskap av flere på gulvet, til stor glede for arrangøren.
Vi er veldig fornøyd med oppmøtet her, sier leder av aktivitetssenteret, Habib Tahir.
Det har vært ganger når vi nesten må nekte folk inngang, for det har blitt for mange, sier han, med et lite stikk til politikerne om å opprettholde tilbudene til ungdom nå som budsjetteringen for neste år er under full planlegging.
Ungdommene har det morsomt her, og det er viktig med slike tilbud, sier han entusiastisk, før han forsvinner inn i mengden av ungdommer som mer enn gjerne feirer at høsten nok en gang er over oss.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere