RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Foto: Odd-Steinar Tøllefsen, TV2

Høstjakt på menn

Nordstrandsjenta Tonje Danielson (28) er en av åtte bønder som skal jakte på kjærligheten på TV2 i høst.
NORDSTRAND: Fram til hun var 21 år bodde Danielson i Lindbäckveien på Nordstrand,  men kjærligheten til hestene gjorde at hun flyttet på seg. Nå driver hun Sammerud gård med 12 hester i Skiptvet i Østfold. Der har hun et treningssenter for distansehester og avler i tillegg araberhester. Tonje er også med på landslaget i distanseritt.
− Jeg fikk min første hest da jeg var 14 år. Den hadde jeg blant annet på Myrer gård, som ligger mellom Langhus og Skulleruddumpa, forteller hun.

Gleder seg

Gården er på 140 mål og det meste blir brukt til beite og luftegårder til hest. Tonje kjøpte gården for litt over et år siden, og flyttet inn i mai i fjor.
Hun meldte seg ikke på programserien Jakten på kjærligheten selv. Søsteren og hennes venninne sto bak.
− Det er veldig moro at jeg har kommet så langt, for det var jo mange som søkte. Jeg gleder meg veldig, sier hun til Nordstrands Blad.

Må ikke like hest

Hun ønsker å møte en mann med masse godt humør og litt selvironi. Han må trives med seg selv, og han må ønske å bo på gård med hester rundt seg. Han må ha egne interesser, og ellers være snill og litt omtenksom, men han trenger ikke å ha noen interesse for hest, sier hun om mannen hun skal jakte på denne TV-høsten.
Man kan allerede se reklamen med Tonje på TV. 2. august kommer det første portrettprogrammet om de åtte bøndene, og der er Tonje med. 

Om du vil sende frierbrev til Tonje kan du finne informasjon om hvordan du går fram på tv2.nos hjemmeside. Frist for å sende inn frierbrev er 12. august.

− Jeg oppfordrer mange til å sende meg frierbrev, sier hun håpefullt.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere